ελληνική μουσική
250 online   ·  209.863 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

ΟΙ N.O.H.A έρχονται να ξεσηκώσουν την Αθήνα!

Nova Sound Festival 2010 (N.O.H.A, C.O.D.E, Shapeless, Biotech)

ΟΙ N.O.H.A έρχονται να ξεσηκώσουν την Αθήνα!

Γράφει ο johnnakis / 1 άρθρα στο MusicHeaven
Τετάρτη 23 Ιούν 2010

Οι Ν.Ο.Η.Α., μία από τις πιο Pop avant-garde μπάντες της Ευρώπης θα βρεθεί στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία το Σάββατο 26 Ιουνίου στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι.

Οι Noise Of Human Art, όπως είναι και ο ολοκληρωμένος τίτλος του συγκροτήματος, είναι ένας μαγικός μουσικός συνδυασμός από breakbeats, drum & bass, electric Jazz, Pop και 100% fun club beats που μαγεύει εδώ και χρόνια το κοινό όλης της Ευρώπης.

ΟΙ N.O.H.A έρχονται να ξεσηκώσουν την Αθήνα!

Με ένα νέο άλμπουμ, το «Respect the Menu», που ήδη έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε θαυμαστές και κριτικούς, οι Ν.Ο.Η.Α. κερδίζουν όλο και περισσότερο το νεανικό κοινό, κάνοντας την μουσική βιομηχανία να τους θεωρεί μια υπολογίσιμη δύναμη τόσο στη δισκογραφία όσο και στα live.

Η σκηνική τους παρουσία και η φανταστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν στις συναυλίες τους δικαιολογημένα κάνουν τους Ν.Ο.Η.Α. να ξεχωρίζουν και να θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα γκρουπ των φεστιβάλ, που ξέρουν να ξεσηκώνουν το κοινό τόσο με την μοναδική μουσική τους όσο και με τις ξεχωριστές εμπνεύσεις τους.

Το παζλ του φεστιβάλ θα oλoκληρωθεί με τους Code, Shapeless και Biotech


Tags
Μουσικά Είδη:JazzNoisePopΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε