ελληνική μουσική
542 online   ·  210.198 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Live Reviews

Φωτογραφίες από το αφιέρωμα στον Michael Jackson

Δείτε τι έγινε στην Πλατεία Κοραή και στο La Rouge!

Φωτογραφίες από το αφιέρωμα στον Michael Jackson

Γράφει ο Γιώργος - Άγγελος (jorge) / 299 άρθρα στο MusicHeaven
Κυριακή 04 Ιούλ 2010

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Thriller tribute στην Πλατεία Συντάγματος το Φεβρουάριο και το επίσημο χορευτικό event της ταινίας THIS IS IT το Νοέμβριο στο χώρο του Mall, το Thrill Athens και οι Έλληνες φαν του Bασιλιά της Ποπ, βρέθηκαν στις 26 Ιουνίου (Παγκόσμια Ημέρα Υπέρ των Θυμάτων Βασανισμού) στην Πλατεία Κοραή για το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα χορευτικό tribute flashmob στον Μichael Jackson, THE DRILL-THEY DON'T CARE ABOUT US, αναδεικνύοντας και τιμώντας το σημαντικό και πολύπλευρο αντιπολεμικό και ανθρωπιστικό μήνυμα του έργου του κατά κάθε μορφής βίας, σωματικής και ψυχικής.

Φωτογραφίες από το αφιέρωμα στον Michael Jackson

Φωτογραφίες από το αφιέρωμα στον Michael JacksonH 26η Ιουνίου, είναι άμεσα συνδεδεμένη με το μήνυμα του τραγουδιού "They Don't Care About Us". Στόχος των συμμετεχόντων ηταν με αφετηρία το πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο του καλλιτέχνη, να ενημερώσουν σχετικά με τη συγκεκριμένη μέρα, χρησιμοποιώντας τη μουσική και περιεχόμενο του τραγουδιού ως μέσο επικοινωνίας. Mε κύριο στοιχείο τη θετική ενέργεια, δημιουργησαν το μεγαλύτερο χορευτικό street event της πόλης, μια πρωτότυπη μουσική διαμαρτυρία! Στο flashmob ελαβαν μέρος πάνω απο εκατό φαν -και χορευτές κάθε επιπέδου- οι οποίοι παρακολούθησαν μια σειρά προβών από τον Μάρτιο, χωρίς να ηταν απαραίτητη η οποιαδήποτε προηγούμενη ενασχόληση τους με το χορό! Στο "ρόλο" του Michael Jackson ο Γάλλος impersonator του Bασιλιά της Ποπ Steve Mickson (http://www.facebook.com/video/video.php?v=1516786799833&ref=mf)

 

Φωτογραφίες από το αφιέρωμα στον Michael Jackson

Φωτογραφίες από το αφιέρωμα στον Michael Jackson


Αμέσως μετά το τέλος του χορευτικού flashmob ακολουθησε βραδιά αφιέρωμα στο Βασιλιά της Ποπ, στο club La Rouge (Πλατεία Αγίων Αναργύρων 4, Ψυρρή). Περιελαμβανε μεταξύ άλλων: προβολές σπάνιου video υλικού και ταινιών (επίσημα clip, live εμφανίσεις, making of, fan videos, ειδικό αφιέρωμα στο TΗΙS IS IT και προβολή της ταινίας "Captain EO"), ένα μοναδικό live tribute show από τον impersonator Steve Mickson, special guests, dj sets και μουσική από ολόκληρη με τη δισκογραφία του Bασιλιά της Ποπ, διαγωνισμούς με συλλεκτικά δώρα, και πολλά ακόμα.

Φωτογραφίες από το αφιέρωμα στον Michael Jackson

Φωτογραφίες από το αφιέρωμα στον Michael Jackson


Tags
Καλλιτέχνες:Michael JacksonΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

#20454   /   04.07.2010, 18:47   /   Αναφορά
ναι , το είχα ακούσει ότι είχα γίνει!