ελληνική μουσική
    621 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Live από Μαρία Λούκα, Θοδωρή Κοτονιά & Μακρινά Ξαδέρφια!

    Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, η Μαρία Λούκα, ο Θοδωρής Κοτονιάς και τα Μακρινά Ξαδέρφια, θα κάνουν στάση την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010 στις 21.00, στη μουσική σκηνή της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι (Πειραιώς 100).

    Live από Μαρία Λούκα, Θοδωρή Κοτονιά & Μακρινά Ξαδέρφια!

    Δευτέρα 26 Ιούλ 2010

    Η φρέσκια αυτή μουσική συνεργασία θα φιλοξενηθεί στις εκδηλώσεις
    “Διακοπές στο Γκάζι.  Κάθε βράδυ μουσική, κάθε βράδυ μια γιορτή”,
    οι οποίες θα διαρκέσουν από τις 20 έως τις 31 Ιουλίου 2010.

    Οι νέοι αποδεικνύουν πως τα καλά τραγούδια χωράνε παντού.

    Ο Θοδωρής Κοτονιάς και τα Μακρινά Ξαδέρφια για πρώτη φορά θα συναντήσουν στη σκηνή τη Μαρία Λούκα, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις. Το προσωπικό ρεπερτόριο της Μαρίας από τους δίσκους “Καλημέρα” και “Ιστορίες” μπλέκεται με τα τραγούδια των Μακρινών Ξαδερφιών με μια διάθεση για παιχνίδι, εξερεύνηση και διασκέδαση. Αγαπημένα τραγούδια, ηλεκτρικός ήχος και ευρύτητα ρεπερτορίου, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα διασκέδασης και ανάτασης.

    Επιλογές από Ν. Παπάζογλου μέχρι Χατζιδάκι και από Τρύπες μέχρι Ray Charles μπλέκονται σε μια παράσταση γεμάτη ηλεκτρισμό, κέφι και συναίσθημα.

    Τη Μαρία Λούκα τη γνωρίσαμε από τις συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής (Γ. Μαρκόπουλος, Ε. Βιτάλη, Μ. Πασχαλίδης, Χ. Θηβαίος, Σ. Μάλαμας, Γ. Χαρούλης, Ν. Μαμαγκάκης, Μ. Λιδάκης κ.α.).

    Αλλά η νεαρή καλλιτέχνης μας απέδειξε τις δυνάμεις της και το ταλέντο της και όταν πράττει μουσικά μόνη και ως συνθέτρια και ως στιχουργός. Με “αέρα” παλιάς τραγουδίστριας, σεμνή και διακριτική, μαγεύει το κοινό με την καθαρή φωνή της αλλά και την ευθύτητα των συνθέσεων και ερμηνειών της.

    Τα Μακρινά Ξαδέρφια είναι ένα σύνολο μουσικών με εντελώς διαφορετικές μουσικές “καταγωγές” και προτιμήσεις. Με τρεις αξιόλογες δισκογραφικές δουλειές και συνεργασίες με ονόματα όπως αυτά των Ε. Αρβανιτάκη, Μ. Αχαλινωτόπουλου, Σ. Σινόπουλου, Χ. Θηβαίου, H.Yazdjian, Μ. Κανά, Ψαραντώνη, Μ. Νικολoύδη κ.α. μας προτρέπουν να δούμε τη “Φωτεινή Πλευρά της Ζωής” – μια από τις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες της χρονιάς που μας πέρασε – (διασκευή του γνωστού "Always Look At The Bright Side Of Life" με τη συμμετοχή των Θ. Αθερίδη, Σ. Παπαδόπουλου, Α. Καφετζόπουλου, Γ. Ψαριανού) και να νοιώσουμε την “Άνοιξη” με τη φωνή της Γλυκερίας και του Δ. Ζερβουδάκη.


    Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010,
    Τεχνόπολις (Πειραιώς 100, Γκάζι)
    Τηλ. 210 3461589, 210 3467322 
    Ώρα: 21.00
    Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #20779   /   28.08.2010, 01:24   /   Αναφορά
    Η ARTos & Θέαμα σας ενημερώνει ότι



    η συναυλία των Μαρία Λούκα - Θοδωρή

    Κοτονιά & Μακρινά Ξαδέρφια το Σάββατο 28 Αυγούστου 2010 στο Καφενείον

    Αστικόν στα Κύθηρα αναβλήθηκε.

    Η συναυλία θα προγραμματιστεί εκ νέου για τον Σεπτέμβριο.



    Η συναυλία την Κυριακή 29 Αυγούστου στην Σκούρα Δήμου Θεραπνών

    Λακωνίας θα πραγματοποιηθεί κανονικά.