ελληνική μουσική
209 online   ·  209.863 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Δωρεάν εγγραφή στο Πειραματικό Κιθαριστικό Σύνολο Δήμου Θερμαϊκού

Αν παίζετε κλασική κιθάρα σε επίπεδο τουλάχιστον Γ' Προκαταρκτικής και αγαπάτε τη συλλογική μουσική πράξη και δημιουργία, σας προσκαλούμε να γίνετε μέλη στο Πειραματικό Κιθαριστικό Σύνολο του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Θερμαϊκού.

Δωρεάν εγγραφή στο Πειραματικό Κιθαριστικό Σύνολο Δήμου Θερμαϊκού

Γράφει η Παράσχου Ευαγγελία (Musikwissenschaftler) / 2 άρθρα στο MusicHeaven
Πέμπτη 12 Αύγ 2010

Οι πρόβες γίνονται δύο Κυριακές το μήνα, στην Περαία. Η εγγραφή είναι δωρεάν. Πληροφορίες: Παράσχου Ευαγγελία (καλλιτεχνική διεύθυνση), 23920-28803 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 8-2.30), poltherm@gmail.com www.eparaschou.gr

Το ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΙΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ του Δήμου Θερμαϊκού ξεκίνησε τη λειτουργία του το Νοέμβριο του 2009, πραγματοποιώντας πρόβες σε σταθερή βάση μέχρι και τον Ιούνιο του 2010. Αριθμεί προς το παρόν 10 νεαρά άτομα με κέφι, αγάπη για τη μουσική και όρεξη για δημιουργία.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη και καινοτόμο πρωτοβουλία που έχει ως σκοπό να ενισχύσει την καλή μουσική, συνθέτοντας μια δημιουργική, συναυλιακά δραστήρια ομάδα από μουσικόφιλους κιθαριστές ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου, μια κιθαριστική ορχήστρα δωματίου.

Οι πρόβες ξεκινούν, μετά τη θερινή διακοπή, αρχές Σεπτεμβρίου.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!


Tags
Μουσικά Όργανα:κιθάραΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε