ελληνική μουσική
197 online   ·  209.851 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Ο τραγουδιστής των ΖΙΓΚ ΖΑΓΚ στο ΟΞΥΓΟΝΟ!

Κατάληψη στο ΟΞΥΓΟΝΟ κάνει ο Γιώργος Σαρρής - για χρόνια τραγουδιστής των Ζιγκ Ζαγκ- στις 2/10 και ξεκινάει από εκεί την καινούργια του πορεία.

Ο τραγουδιστής των ΖΙΓΚ ΖΑΓΚ στο ΟΞΥΓΟΝΟ!

Παρασκευή 01 Οκτ 2010

Με το volume στο τέρμα  γυρίζει τον κόσμο ανάποδα, καλεί φίλους και "εχθρούς" και παρουσιάζει στις δύο βραδιές τα καινούργια του τραγούδια από το CD  " Η ζωή ειν ωραία " που μόλις κυκλοφόρησε.

Μαζί με τη μπάντα του ανάβει τα φώτα με μελωδίες και στιχους από όλη τη γκάμα του καλού ελληνικού τραγουδιού από το ρόκ μέχρι το ρεμπέτικο και το λαικό!Το έντεχνο μπερδεμένο με ροκ μπαλάντες, ο Τσιτσάνης κι ο Άκης Πάνου μαζί με το Μικρούτσικο και τον Σαββόπουλο, ο Θεοδωράκης με τον Άσιμο και τον Σιδηρόπουλο θα δώσουν ρεύμα στα δύο τρελά βράδια μαζί με ότι άλλο έρθει στο μυαλό εκείνη την ώρα στις συλλεκτικές αυτές  παραστάσεις στο ΟΞΥΓΟΝΟ LIVE.

Μαζί  του στη σκηνη ο παλιός του σύντροφος στους Ζιγκ Ζαγκ Δημήτρης Ζμπέκος αλλά και πολλοί φίλοι καλλιτέχνες από την εικασάχρονη και βάλε πορεία του Γιώργου Σαρρή. Η λίστα των καλεσμένων είναι ατελείωτη και ακόμα ανοιχτή.


--------------------------------
INFO:
ΟΞΥΓΟΝΟ LIVE
Βούρβαχη & Κορυζή 4 (μεταξύ Καλλιρρόης και Συγγρού)
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 10 € με μπύρα

Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

#21003   /   01.10.2010, 13:17   /   Αναφορά
Όσοι έχουν μείνει στη Ζιγκ Ζαγκ εποχή θα αντιμετωπίσουν κάτι διαφορετικό από αυτό νομίζουν.

Με νέα στοιχεία στη θεματολογία και η προβληματική του καλλιτέχνη, όπως φαίνεται και στον τελευταίο του δίσκο, αλλά και από το ιστολόγιο του, http://giorgossarris.blogspot.com/ , νομίζω ότι αξίζει την υποστήριξή μας.