ελληνική μουσική
368 online   ·  209.873 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Οι 7000Watt στο Ghost House για τέσσερις Πέμπτες

Οι 7000Watt είναι εδώ κι είναι μια νεανική μπάντα που ψυχανεμίζομαι ότι θα μας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον με τις επιτυχίες της, έχοντας να προσφέρει μια φρέσκια άποψη στην ελληνική μουσική σκηνή. Όποιοι επιλέξουν να περάσουν την Πέμπτη τους μαζί τους, σίγουρα δε θα το μετανιώσουν.

Οι 7000Watt στο Ghost House για τέσσερις Πέμπτες

Γράφει ο AntonisGavalas / 4 άρθρα στο MusicHeaven
Τετάρτη 24 Νοέ 2010

7000Watt live review

Ξεκινάω με μια πνευματώδη παρατήρηση που έκανε κάποιος θαμώνας σ’ ένα από τα μέλη της μπάντας. Τον ρώτησε, χαριτολογώντας, «ρε φίλε, γιατί 7000Watt κι όχι 7 Megawatt;». Εκείνη τη στιγμή μου φάνηκε πολύ αστείο και γέλασα, ίσως επειδή ήταν από αυτά που δεν περιμένεις ν’ ακούσεις και σε πιάνουν εξαπίνης, προκαλώντας σου ένα ξέσπασμα γέλιου. Αυτό το μικρό περιστατικό, ήταν μια ακόμη ευχάριστη νότα στην υπέροχη βραδιά που μας χάρισαν οι 7000Watt, την περασμένη Πέμπτη 18/11 στο Ghost House στου Ψυρρή, παρέα με τους Galliard Syndrome και το Μανώλη Ρακιτζή που ήταν επίσης καταπληκτικοί.

Κι αφού αποφάσισαν να ονομάσουν το γκρουπ τους 7000Watt, εμείς το δεχόμαστε και περνάμε, λοιπόν, στο καλλιτεχνικό κομμάτι που είναι κι αυτό που μας ενδιαφέρει ουσιαστικά. Εκεί, τα πήγαν για άλλη μια φορά άψογα! Βέβαια, το αν θα σου αρέσει μια μπάντα, είναι υποκειμενικό, ο καθένας έχει συγκεκριμένες μουσικές προτιμήσεις, αλλά σίγουρα κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει την ενέργεια που βγάζουν αυτά τα παιδιά πάνω στη σκηνή. Έχοντας στο πρόγραμμά τους δικά τους πολύ αξιόλογα τραγούδια κι αρκετές διασκευές ελληνικών και ξένων επιτυχιών, είναι δεδομένο πως θα σας κάνουν να παρασυρθείτε στο ρυθμό της μουσικής τους.

Οι 7000Watt στο Ghost House για τέσσερις Πέμπτες

Αν θέλετε να χορέψετε σε δυνατούς ποπ-ροκ ρυθμούς, οι 7000Watt θα βρίσκονται στο Ghost House, Λεπενιώτου 26 στου Ψυρρή, και για τις επόμενες τρεις Πέμπτες (25/11, 2/12 και 9/12). Όποιοι επιλέξουν να περάσουν την Πέμπτη τους μαζί τους, σίγουρα δε θα το μετανιώσουν και δε θα τους κοστίσει ακριβά, αφού αποφάσισαν μαζί με τη διεύθυνση του μαγαζιού, και μπράβο τους, να προσφέρουν στο κοινό ελεύθερη είσοδο.

Οι 7000Watt είναι εδώ, υπάρχουν, κι είναι μια νεανική μπάντα που ψυχανεμίζομαι ότι θα μας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον με τις επιτυχίες της. Πιστεύω, πραγματικά, πως προδιαγράφεται γι’ αυτούς μια λαμπρή πορεία και πως έχουν να προσφέρουν μια φρέσκια άποψη στην ελληνική μουσική σκηνή. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα, λοιπόν, και καλή διασκέδαση!


Tags
Μουσικά Είδη:ελληνική μουσικήΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε