ελληνική μουσική
248 online   ·  209.851 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Ο Γιώργης Χριστοδούλου σε πρωτότυπα ισπανικά και γαλλικά τραγούδια

Ο Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει και φέτος στα καθιερωμένα του ραντεβού τις Παρασκευές στον Πυρήνα για να παρουσιάσει για πρώτη φορά τα νέα του τραγούδια πριν αυτά κυκλοφορήσουν.

Ο Γιώργης Χριστοδούλου σε πρωτότυπα ισπανικά και γαλλικά τραγούδια

Παρασκευή 03 Δεκ 2010

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη δουλειά μιας και περιλαμβάνει μόνο πρωτότυπα ισπανικά και γαλλικά τραγούδια και θα κυκλοφορήσει σύντομα στην Ισπανία και τη Λατινική Αμερική.

Είναι ο πρώτος ισπανόφωνος δίσκος του Γιώργη, καρπός των συνεργασιών του σε συναυλίες με ισπανούς τραγουδοποιούς και μουσικούς αλλά και των πολύ συχνών ταξιδιών και συναυλιών του τα δύο τελευταία χρόνια εκτός Ελλάδας.

Παράλληλα θα ακουστούν τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του ( Μην αλλάξεις ποτέ, Δες το κι αλλιώς, Η αγάπη είναι ένα πορτοκάλι, Γιαπωνέζικοι κήποι ), καθως και διακευές από το φάσμα της ευρωπαικής μουσικής να μεταφέρουν τον ήχο και την ατμόσφαιρα των κοσμοπολίτικων καφέ του Παρισιού, της Βαρκελώνης, της Βενετίας και της παλιάς Αθήνας.

Ρυθμός, θεατρικότητα και λεπτό χιούμορ χαρακτηρίζουν αυτές τις εμφανίσεις στις οποίες συμμετέχουν τέσσερις εξαιρετικοί τζαζίστες μουσικοί.

Παίζουν

Μάριος Βαλινάκης - σαξόφωνο
Alfred Ruci - κιθάρες
Πάρις Ματακούδης - κοντραμπάσο
Claude Asisahi - τύμπανα

Ρούχα - Βασίλης Μπαρμπαρίγος

τις Παρασκευές 19, 26 Νοεμβρίου και 3, 10, 17 Δεκεμβρίου

Π υ ρ ή ν α ς
Μιχαλακοπούλου & Διοχάρους 11 - Τηλέφωνο:210-7237150 - είσοδος 10 ευρώ (πρώτο ποτό 5 ευρώ)


TagsΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε