ελληνική μουσική
392 online   ·  210.215 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Μουσικά σεμινάρια στην Κρήτη

Tο χειμερινό-ανοιξιάτικο πρόγραμμα σεμιναρίων 2011 του Μουσικού Εργαστηρίου Λαβύρινθος είναι έτοιμο.

Μουσικά σεμινάρια στην Κρήτη

Γράφει η Κέλυ Θωμά (kellythoma) / 3 άρθρα στο MusicHeaven
Παρασκευή 03 Δεκ 2010

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Λαβύρινθος διατηρεί τη συνέχεια στα σεμινάρια μέσα στους χειμερινούς μήνες και μέχρι τις αρχές Μαίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 11 σεμινάρια με καταξιωμένους μουσικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον αποτελεί φέτος το σεμινάριο του Ömer Erdoğdular, κεντρικός άξονας του οποίου θα είναι η μουσική παράδοση των Μεβλεβί δερβίσιδων. Στα πλαίσια αυτού θα διδάξει το Acemaşiran Ayin του συνθέτη Ηüseyin Fahreddin Dede (1854-1911) , μια μεγάλη σύνθεση σε αυτό το μακάμ (31 Μαρτίου - 5 Απριλίου, 2011) το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν μαθητές με διάφορα όργανα που ενδιαφέρονται για την κλασική Οθωμανική μουσική.

Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το σεμινάριο του Zohar Fresco, ο οποίος εκτός από κρουστά (τεχνική) που θα διδάξει 17-22 Φεβρουαρίου, θα κάνει και ένα σεμινάριο ρυθμικής αγωγής, σύνθεσης και αυτοσχεδιασμού για μουσικούς που το βασικό τους όργανο δεν είναι τα κρουστά (24 Φεβρουαρίου- 1 Μαρτίου)

Δείτε τη λίστα στο www.labyrinthmusic.gr και δηλώστε άμεσα συμμετοχή στα σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν στοinfo@labyrinthmusic.gr ή τηλεφωνήστε στο 2810 741 027

Τα σεμινάρια κοστίζουν 250Ε (με διαμονή και πρωινό).

Μουσικά σεμινάρια στην Κρήτη
σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε