ελληνική μουσική
    485 online   ·  210.822 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Φωτογραφίες: Uli Jon Roth στο Ζυγό!

    Ο αγαπημένος σκορπιός του ελληνικού κοινού Uli Jon Roth βρεθηκε στην Αθήνα για μία και μοναδική εμφάνιση στο Ζυγό!

    Φωτογραφίες: Uli Jon Roth στο Ζυγό!

    Δευτέρα 06 Δεκ 2010

    Ο Uli Jon Roth ξεκίνησε την πλούσια καριέρα του στις αρχές της δεκαετίας του 70’. Το 1973 έγινε μέλος των Scorpions και επηρέασε σημαντικά τον ήχο της μπάντας κατά τη δεκαετία του 70’. Στις μέρες του οι Scorpions έβγαλαν κάποια από τα σημαντικότερα album τους και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Μετά την αποχώρησή του από τους Scorpions, o Roth δημιούργησε τους Electric Sun με τους οποίους κυκλοφόρησε 3 album. Στη συνέχεια ακολούθησε solo καριέρα με πολλά album, σημαντικές συνεργασίες και έντονο φλερτ με την κλασική μουσική.

    Τη συναυλία άνοιξαν οι Leaving Tomorrow.

    Φωτογραφίες: Uli Jon Roth στο Ζυγό!

    Φωτογραφίες: Uli Jon Roth στο Ζυγό!

    Φωτογραφίες αποκλειστικά για το MusicHeaven από τον Χρήστο Κανάκη.


    Tags
    Καλλιτέχνες:Scorpions



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #21273   /   07.12.2010, 22:28   /   Αναφορά
    Καταπληκτικος κιθαριστας,δυστυχως δεν ειχα την τυχη μαζι μου να παω να τον απολαυσω...αλλα απο τα βιντεο του κολητου που πηγε καταλαβα οτι ηταν πολυ ωραια συναυλια!!!!!Αντε να ερθουν και αλλοι καλλιτεχνες στην χωρα μας να τους δουμε απο κοντα!!!!!Μπραβο για τις φωτο!!!!!!!!!
    #21274   /   07.12.2010, 23:15   /   Αναφορά
    προσωπικα την προηγουμενη του εμφανιση την βρηκα μακραν καλυτερη..



    ενα επισης μεγαλο μειον για εμενα ειναι οτι επαιξε παρα πολλα scorpions κομματια...βεβαια πιστευω οτι ψιλοαναγκαστηκε κιολας γιατι το 90% οσων ηρθαν ηταν απο το fun club των scorpions...



    φυσικα ειναι συγκηνητικο να τον ακους να παιζει...ο ανθρωπος εχει φοβερη εκφραση και συναισθημα στο παιξιμο του και δεν ειναι απλα κιθαριστας....ειναι μουσικος με την εννοια της λεξης.



    συν οτι το να ακολουθησεις εντελως δικο σου δρομο στην μουσικη ειδικα οταν ειχες την ευκαιρια να εισαι κιθαριστας των σκορπιων δειχνει τεραστιο χαρακτηρα και καλλιτεχνικη αποψη..