ελληνική μουσική
615 online   ·  210.203 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Live Reviews

Η πρώτη φορά του Χρήστου Θηβαίου

Ήταν η πρώτη φορά που γίνεται απονομή για προσωπική δισκογραφία του Χρήστου Θηβαίου. Κι αυτό, όχι γιατί προηγούμενοι δίσκοι του δεν είχαν φτάσει αυτές τις πωλήσεις αλλά γιατί ο ίδιος δεν το επιθυμούσε.

Η πρώτη φορά του Χρήστου Θηβαίου

Γράφει ο Γιώργος - Άγγελος (jorge) / 299 άρθρα στο MusicHeaven
Κυριακή 12 Δεκ 2010

Διπλή γιορτή για τον Χρήστο Θηβαίο πριν λίγες μέρες, αφού γιόρτασε μαζί με φίλους και συνεργάτες, στον φιλόξενο χώρο του Hard Rock Café στο Σύνταγμα, τις χρυσές πωλήσεις των δύο τελευταίων άλμπουμ του «Πέτρινοι κήποι» και «Πιο πέρα από τα μάτια».

Όπως είπε η διευθύντρια της Legend Μαρία Θηβαίου που έκανε και την απονομή είναι η πρώτη φορά που γίνεται απονομή για προσωπική δισκογραφία του Χρήστου Θηβαίου, Κι αυτό, όχι γιατί προηγούμενοι δίσκοι του δεν είχαν φτάσει αυτές τις πωλήσεις αλλά γιατί -όπως τόνισε ο Άγγελος Σφακιανάκης, παραγωγός όλων των δίσκων του Χρήστου Θηβαίου από την εποχή των Συνήθων Υπόπτων ακόμα- ο Χρήστος στο βάθος του μυαλού του είναι ένας «Συνήθης Ύποπτος». Όμως, στις δύσκολες εποχές που ζούμε, που έχουμε ανάγκη να γιορτάζουμε τις μικρές μας νίκες, οι συνεργάτες του τον έπεισαν να «πάρει το χρυσό, να δώσει μια ελπίδα»! Και αστειευόμενος με τη συνωνυμία, είπε πως με τη Θηβαίου στη Legend, ο Θηβαίος είχε «μέσο» και πήρε το χρυσό!

Ο Θάνος Μικρούτσικος παραλαμβάνοντας τον χρυσό του δίσκο είπε πως παρ’ ότι η δισκογραφία είναι εδώ και χρόνια καταρρέουσα, είναι πολύ σημαντικό, πρόσωπα της νεότερης γενιάς, όπως ο Χρήστος Θηβαίος, να κατορθώνουν να σπάσουν το φράγμα των «χρυσών» πωλήσεων.

Ο Γιώργος Ανδρέου με τη σειρά του είπε για τον Θηβαίο ότι τον νιώθει σαν αδελφό του, όχι μόνο στην τέχνη αλλά και σε πολλούς τομείς της ζωή του και ότι νιώθει ασφάλεια ξέροντας πως υπηρετεί την τέχνη του με την ακρίβεια που της αρμόζει.

Αγγελος Σφακιανάκης, Χρήστος Θηβαίος, Γιώργος Ανδρέου
Αγγελος Σφακιανάκης, Χρήστος Θηβαίος, Γιώργος Ανδρέου

Ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που υπογράφει τους στίχους ενός τραγουδιού στους «Πέτρινους Κήπους», ευχήθηκε να είμαστε όλοι δημιουργικοί σε οποιονδήποτε τομέα και η φαντασία μας να οργιάζει.

Τέλος ο ίδιος ο Χρήστος Θηβαίος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που τον στηρίζει 15 χρόνια τώρα και έκλεισε μελωδικά τη βραδιά, ερμηνεύοντας συνοδεία της κιθάρας του και μόνο, κάποια από τα τραγούδια του.

Η πρώτη φορά του Χρήστου Θηβαίου

Ανάμεσα στους φίλους που ήρθαν να γιορτάσουν μαζί του, ήταν οι: Μιλτιάδης Πασχαλίδης, Σταύρος Λάντσιας, Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστας Παρίσης από Υπόγεια Ρεύματα, Οδυσσέας Ιωάννου, Κώστας Θωμαΐδης, ο εκδότης του Περιοδικού Poiein και δημοσιογράφος Σπύρος Αραβανής, ο επίσης δημοσιογράφος Χρήστος Μιχαήλ, ο εκδότης του Μετρονόμου Θανάσης Συλιβός, o εκδότης του MusicHeaven Γιώργος Εγγλέζος κ.α.

Χαραλαμπόπουλος, Σφακιανάκης, Θηβαίος
Χαραλαμπόπουλος, Σφακιανάκης, Θηβαίος

Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

#21309   /   14.12.2010, 12:22   /   Αναφορά
Επιτέλους! Να φανεί ότι υπάρχουν και άλλοι "ροκάδες" που κερδίζουν χρυσό δίσκο εκτός από τον Πλιάτσικα, ρε παιδιά! ...και μιλάμε για ροκάδες πραγματικούς καλλιτέχνες, όχι γιαλαντζί "έντεχνους"...
Administrator
#21310   /   14.12.2010, 14:30
Ροκάδες; Λόγω του μαγαζιού το λες; :)

#21311   /   14.12.2010, 14:46
Α, όχι. Λόγω... των βρώμικων blue jeans!!! :-))(πάντως, προσωπικά εκτιμώ τον Θηβαίο και θεωρώ ότι είναι ένας καθαρόαιμος ροκάς, ίσως λίγο παλαιότερης κοπής... )

#21463   /   05.01.2011, 21:38   /   Αναφορά
πω πω....γερασε και ο ανδρεου.