ελληνική μουσική
223 online   ·  209.863 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Η Αναστασία Μουτσάτσου στο Almaz

Η Αναστασία Μουτσάτσου παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο, προσωπικό και αισθαντικό live την Κυριακή 02 Ιανουαρίου στο Almaz.

Η Αναστασία Μουτσάτσου στο Almaz

Κυριακή 26 Δεκ 2010

Σε μία μουσική «προσωπογραφία» που περιλαμβάνει τις σημαντικότερες στιγμές της πορείας της, η Αναστασία Μουτσάτσου παρουσιάζει τραγούδια από την εικοσάχρονη διαδρομή της στην δισκογραφία αλλά και τις συνεργασίες της με σημαντικούς δημιουργούς όπως  ο Γιώργος Ανδρέου , ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μιχάλης Νικολούδης, ο Νότης  Μαυρουδής, ο Νίκος Ζιώγαλας και αρκετών ακόμα.

Και φυσικά δεν θα λείψουν τραγούδια που αγαπά από την σύγχρονη έντεχνη μουσική σκηνή καθώς και αγαπημένα κομμάτια του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη αλλά και παραδοσιακά.

Η Αναστασία Μουτσάτσου είναι μια εξαιρετική ερμηνεύτρια που κέρδισε την αγάπη του κοινού με τις ξεχωριστές ερμηνείες της και το προσωπικό της ύφος.

Την Κυριακή 02 Ιανουαρίου αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει στις μελωδίες που τόσο αγαπήσαμε θυμίζοντάς μας και αρκετές προσωπικές της επιτυχίες όπως: το «Λιμάνι», το «Όλα τα δύσκολα» και το «Μόνη ξανά δεν θα σ’ αφήσω»…

Υποδεχόμαστε την πρώτη Κυριακή του χρόνου στο Almaz με εξαιρετικές ερμηνείες, αγαπημένα τραγούδια και την ιδιαίτερη, μαγική ατμόσφαιρα που δημιουργεί η Αναστασία Μουτσάτσου στις ζωντανές της εμφανίσεις.

 

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ LIVE

Κυριακή 02 Ιανουαρίου

 

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 10€ (με ποτό)

B’ ποτό: 7€

 

ALMAZ

Τριπτολέμου 12, Γκάζι

210 3474763

www.almaz.gr

Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε