ελληνική μουσική
    790 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Μετά το apisti.com, ο Σταρόβας ξαναχτυπά

    Ο Δημήτρης Σταρόβας ξεκίνησε τα καλλιτεχνικά του βήματα σαν ηλεκτρικός κιθαρίστας στην Ταχεία Θεσσαλονίκης του Νίκου Παπάζογλου. Εξαιρετικός ηχολήπτης σε στούντιο αλλά και σε live, γίνεται στη συνέχεια βασικό στέλεχος στο σχήμα Άγαμοι Θύται και αρχίζει να ξεδιπλώνει σιγά σιγά τα ταλέντα του... τραγουδοποιός, ηθοποιός, μάγειρας, αθλητικός σχολιαστής, παραγωγός ραδιοφώνου, καλοφαγάς.

    Μετά το apisti.com, ο Σταρόβας ξαναχτυπά

    Τρίτη 04 Ιαν 2011

    Μετά την apisti.com, ο Δημήτρης Σταρόβας ξαναχτυπά με το «Συμμετέχει… ο Δημήτρης Σταρόβας». Αυτή τη φορά με μια μεγάλη παρέα αλλά και με φίλους.

    Κατά σειρά εμφάνισης παίρνουν το μικρόφωνο ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης –η γνωστή γιαγιά, ο Λάκης Λαζόπουλος –ως χαλαρός Θεσσαλονικιός, ο Βασίλης Καρράς –σε μια μπαλάντα έκπληξη, ακολουθεί η μοναδική Εβελίνα Παπούλια με μια βαθιά εξομολόγηση, ο Αρβύλας Στάθης Παναγιωτόπουλος στο δισκογραφικό του ντεμπούτο, ο Κώστας  Μακεδόνας σε ένα δραματικό χασάπικο, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σε μια απεγνωσμένη ερωτική μπαλάντα και τέλος, μια μονομαχία του Σταρόβα με τον Γιάννη Ζουγανέλη.

    Και σε αυτό τον ανατρεπτικό δίσκο… συμμετέχει και ο οικοδεσπότης Δημήτρης Σταρόβας με χιουμοριστικά τραγούδια. Από ένα τραγούδι υπογράφουν ο Φώτης Παντζόπουλος και ο Κώστας Ψυχογιός, η Λίνα Δημοπούλου στίχους σε δύο, ο Γιάννης Ζουγανέλης τους στίχους στο «Εκαήκανε τα δάση» και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στα «Βαφτίσια».

    Την ενορχήστρωση έκανε ο Δημήτρης Σταρόβας και την επιμέλεια του δίσκου έκαναν μαζί με τον Άγγελο Σφακιανάκη.

    Το cd «Συμμετέχει... ο Δημήτρης Σταρόβας» κυκλοφορεί από το label Μικρός Ήρως.





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #21466   /   05.01.2011, 22:15   /   Αναφορά
    Μεγάλος ο Σταρόβας

    Πάντα θα ήθελα να τον δω live αλλά δεν έτυχε!!!

    super article