ελληνική μουσική
498 online   ·  210.195 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Live Reviews

Οι Plus στο Void Dance Bar

Τους Plus τους είχα ακούσει για πρώτη φορά πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, όταν το τραγούδι τους «Ό,τι κι αν γίνει» έπαιζε αρκετά στο ραδιόφωνο κι είχαν προταθεί στα βραβεία Αρίων, στην κατηγορία καλύτερου Pop συγκροτήματος.

Οι Plus στο Void Dance Bar

Γράφει ο AntonisGavalas / 4 άρθρα στο MusicHeaven
Παρασκευή 07 Ιαν 2011

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010 οι Plus βρέθηκαν στον όμορφο και ζεστό χώρο του Void Dance Bar στο Γκάζι. Μαζί τους εμφανίστηκαν κι οι Ράγες, ένα πολύ αξιόλογο συγκρότημα με ιδιαίτερο χαρακτήρα στη μουσική τους.

Τους Plus τους είχα ακούσει για πρώτη φορά πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, όταν το τραγούδι τους «Ό,τι κι αν γίνει» έπαιζε αρκετά στο ραδιόφωνο κι είχαν προταθεί στα βραβεία Αρίων, στην κατηγορία καλύτερου Pop συγκροτήματος. Η τότε τραγουδίστρια, Βανέσα, αποφάσισε να αποχωρήσει από το σχήμα, οδηγώντας τους Plus σε μια περίοδο στασιμότητας, αναζητώντας τη νέα τους φωνή. Αυτή τη φωνή τη βρήκαν στο πρόσωπο της Τόνιας και τώρα ετοιμάζονται για τη δυναμική επάνοδό τους, έχοντας ετοιμάσει τα νέα τους τραγούδια κι αναζητώντας τη νέα τους δισκογραφική στέγη.

Την Παρασκευή στο Void είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τα τραγούδια του πρώτου τους δίσκου, καθώς και τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ. Επίσης, ακούσαμε και διασκευές από γνωστές ξένες επιτυχίες, κάνοντάς μας να χορέψουμε σε δυνατούς Pop ρυθμούς και ζεσταίνοντάς μας εκείνη την ξαφνικά κι απότομα πολύ κρύα νύχτα του Χειμώνα (που επιτέλους ήρθε).

Οι Plus έχουν ρυθμό που ξεσηκώνει και ήχο που είναι γνώριμος στα αυτιά των ακροατών, γεγονός που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο και σίγουρα θα ικανοποιήσει το κοινό, ακόμα και με τραγούδια που ακούγονται για πρώτη φορά. Επιστρέφουν, λοιπόν, ανανεωμένοι και βελτιωμένοι και δηλώνουν παρόντες, έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα, για ένα νέο ταξίδι. Ένα ταξίδι το οποίο προβλέπω πως θα ακολουθήσουν πολλοί θαυμαστές.

Οι Plus στο Void Dance Bar

Έτσι, με την Τόνια στη φωνή, το Γιάννη στις κιθάρες και το Λουκά στα ντραμς, περιμένουμε εναγωνίως την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ μέσα στο 2011, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και, φυσικά, ελπίζουμε να τους βλέπουμε συχνά σε μουσικές σκηνές, για να μας χαρίζουν υπέροχα χορευτικά βράδια, ευχάριστα μουσικά διαλείμματα μέσα σε μια πνιγηρή καθημερινή ρουτίνα. Ας είναι η μουσική τους μια διέξοδος κι ένας τόπος συνάντησης.

 

Αντώνης Γαβαλάς


Tags
Μουσικά Είδη:DancePopΜουσική Γενικά:ραδιόφωνοΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε