ελληνική μουσική
219 online   ·  209.860 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Δισκογραφία

Τα λεφτά μου όλα δίνω για ένα Tango

Πρόσκληση για χορό, για απόλαυση, για ρεμβασμό, για γνωριμία με την μουσική του Astor Piazzola; Για τους μυημένους στην μουσική του; Ή για τους αρχάριους; Η απάντηση είναι πως αυτό το CD αφορά όσους θέλουν και απαιτούν μέσα στην βιασύνη και βιαιότητα της εποχής μας, νου και όνειρο ελεύθερο να αφήσουν, και σε αυτούς που προσωπικό χρόνο και χώρο αναζητούν...
Γράφει ο Γιώργος - Άγγελος (jorge) / 298 άρθρα στο MusicHeaven
Σάββατο 13 Δεκ 2003
Και πως το καταφέρνουν αυτό οι τέσσερις μουσικοί του συνόλου ? Μέσα από την γνώση τους αλλά και από την εμπειρία της επιλογής τους, να έχουν αποφασίσει να είναι μουσικό σύνολο του Tango. Αυτή η επιλογή που στην αρχή ήταν εφόδιο , έγινε δεδομένο μέσα από την εμπειρία αρκετών συναυλιών τους. Οι Tangos a Cuatro για αυτό το cd , επέλεξαν κάποιες από τις συνθέσεις του Αstor Piazzola , όπως Adios Nonino , Chau Paris , S.V.P., Oblivion , κ.λ.π.. Στο άκουσμα αυτών των μουσικών θυμόμαστε τα λόγια του Astor Piazzola για το ταγκό ,«..Είναι ένα κατοπτρικό είδωλο, αισθησιακής αντιπαράθεσης του ζεύγους που δεν είναι καν ένα ζεύγος , αλλά δύο άτομα με πολύ ισχυρή βούληση…» Ευχόμαστε πάντως αν είναι να γείρετε , ας γείρετε στην αγκαλιά που επιθυμείτε σε ένα ταγκό.


Η βαθμολογία του MusicHeaven.gr: 4/5
Κομμάτι που ξεχωρίσαμε: Oblivion

Tags
Μουσικά Είδη:TangoΚαλλιτέχνες:Astor PiazzolaΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε