ελληνική μουσική
    755 online   ·  210.832 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Δισκογραφία

    Τα λεφτά μου όλα δίνω για ένα Tango

    Πρόσκληση για χορό, για απόλαυση, για ρεμβασμό, για γνωριμία με την μουσική του Astor Piazzola; Για τους μυημένους στην μουσική του; Ή για τους αρχάριους; Η απάντηση είναι πως αυτό το CD αφορά όσους θέλουν και απαιτούν μέσα στην βιασύνη και βιαιότητα της εποχής μας, νου και όνειρο ελεύθερο να αφήσουν, και σε αυτούς που προσωπικό χρόνο και χώρο αναζητούν...
    Γράφει ο Jorge (jorge)
    300 άρθρα στο MusicHeaven
    Σάββατο 13 Δεκ 2003
    Και πως το καταφέρνουν αυτό οι τέσσερις μουσικοί του συνόλου ? Μέσα από την γνώση τους αλλά και από την εμπειρία της επιλογής τους, να έχουν αποφασίσει να είναι μουσικό σύνολο του Tango. Αυτή η επιλογή που στην αρχή ήταν εφόδιο , έγινε δεδομένο μέσα από την εμπειρία αρκετών συναυλιών τους. Οι Tangos a Cuatro για αυτό το cd , επέλεξαν κάποιες από τις συνθέσεις του Αstor Piazzola , όπως Adios Nonino , Chau Paris , S.V.P., Oblivion , κ.λ.π.. Στο άκουσμα αυτών των μουσικών θυμόμαστε τα λόγια του Astor Piazzola για το ταγκό ,«..Είναι ένα κατοπτρικό είδωλο, αισθησιακής αντιπαράθεσης του ζεύγους που δεν είναι καν ένα ζεύγος , αλλά δύο άτομα με πολύ ισχυρή βούληση…» Ευχόμαστε πάντως αν είναι να γείρετε , ας γείρετε στην αγκαλιά που επιθυμείτε σε ένα ταγκό.


    Η βαθμολογία του MusicHeaven.gr: 4/5
    Κομμάτι που ξεχωρίσαμε: Oblivion

    Tags
    Μουσικά Είδη:TangoΚαλλιτέχνες:Astor Piazzola



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε