ελληνική μουσική
    608 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Δείτε το videoclip Όμορφες Καταραμένες (Παπακωνσταντίνου, Μπαλτζή)

    Το Όμορφες Καταραμένες είναι το πρώτο single, από το νέο album της Σάννυ Μπαλτζή που μόλις κυκλοφόρησε από την ΕΜΙ με τίτλο Κασέτα. Πρόκειται για ένα από τα δύο καινούργια ντουέτα της Σάννυ με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

    Δείτε το videoclip Όμορφες Καταραμένες (Παπακωνσταντίνου, Μπαλτζή)

    Τρίτη 25 Ιαν 2011

    Το κομμάτι χαρακτηρίζεται από το Δελτίο Τύπου ως "πολυαναμενόμενο από το κοινό της αφού παίχτηκε σε πολλά live της και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις".

    Η Σάννυ υπογράφει τους στίχους και τη μουσική, ενώ το video clip έχει σκηνοθετήσει ο Μανώλης Τζιράκης.

    Προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα με το κομμάτι, μου ακούγεται μονότονο. Παρόλ' αυτά έχει καλή ενορχήστρωση, ενώ το κομμάτι σίγουρα "ανεβαίνει" λόγω της συμμετοχής του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

    Κι επειδή έχει ξεκινήσει μια άλλη - επίσης μονότονη - μάχη ανάμεσα στις εταιρίες για το ποιό videoclip έχει κάνει τα περισσότερα views - χωρίς να υπάρχει μια ανεξάρτητη αρχή που να τα μετράει - παραθέτουμε τι λέει το Δελτίο Τύπου: "Ένα ιδιαίτερο κομμάτι  που ευελπιστεί να κάνει αίσθηση και να αγαπηθεί, όσο αγαπήθηκε από τους δύο καλλιτέχνες αλλά και από τους περισσότερους από 10.000 μοναδικούς χρήστες του Dailymotion, που το είδαν τις πρώτες τρεις ημέρες της εμφάνισής του. Κάτι που αποτελεί και ρεκόρ θέασης!"






    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #21597   /   25.01.2011, 18:29   /   Αναφορά
    Καλησπέρα, άκουσα αρκετές φορές το κομμάτι και η αλήθεια είναι πως δε βρήκα κάτι ιδιαίτερο.

    Απο θέμα μουσικής, ατονία άχαρος επαναληπτικός ρόλος που δεν αναδυκνύει μουσικότητα, δε δίνει ταυτότητα στο κομμάτι, δε φανερώνει εσωτερικό ρυθμό

    Απο θέμα στιχουργικής, ρηχότητα, προχειροδουλειά. Στο ίδιο μοτίβο με το μουσικό υπόβαθρο του κομματιού. Προσωπικά εξέλαβα πως θέλει να θίξει το θέμα του Facebook(στα πλαίσια των διαπροσωπικών σχέσεων), πρωτότυπο αλλα άσχημα διατυπωμένο

    Σίγουρα η εμφάνιση του Παπακωνσταντίνου δίνει άλλη νότα στο κομμάτι, κι ίσως είναι η διαχρονικότητα της χροιάς του που το προβάλλει στο βαθμό αυτό