ελληνική μουσική
188 online   ·  209.846 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Ο Λάκης Παπαδόπουλος στην Αρχιτεκτονική

Ο Λάκης  - Με τα ψηλά ρεβέρ – Παπαδόπουλος επιστρέφει στον γνώριμο και αγαπημένο του χώρο, την Αρχιτεκτονική το Σάββατο 29 Ιανουαρίου.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος στην Αρχιτεκτονική

Πέμπτη 27 Ιαν 2011

Φορτωμένος με τραγούδια από τη πολύχρονη πορεία του, μια πορεία δεκαετιών με αμέτρητες επιτυχίες, ετοίμασε ένα πρόγραμμα με τη γνωστή του εφηβική ροκ διάθεση που πάντα μας εκπλήσσει ευχάριστα!

Ένα πρόγραμμα με όσα τραγούδια μπόρεσε να χωρέσει. Γιατί σαφώς και δεν χωράνε όλα. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς τη προσωπική του δισκογραφία, αλλά και τις μέχρι σήμερα συνεργασίες του.

Από την άλλη, είναι δύσκολο να χωρέσει και η ιδιοσυγκρασία του στη σκηνή. Το μόνο που μπορεί να υποσχεθεί ένα Δελτίο Τύπου είναι ότι οι παραστάσεις του στην Αρχιτεκτονική θα είναι απρόβλεπτες. Γιατί απρόβλεπτος είναι και ο Λάκης.

Ο Λάκης  - με τα ψηλά ρεβέρ – Παπαδόπουλος κατεβάζει τα ρεβέρ του στην Αρχιτεκτονική: Σάββατο 29 Ιανουαρίου, φορτωμένος με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Πειραιώς 116 (Ελασιδών 6, δίπλα στον ΟΤΕ), Γκάζι

Τηλ.: 210.9014428, 210.3420842


Tags
Καλλιτέχνες:Λάκης ΠαπαδόπουλοςΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε