ελληνική μουσική
99 online   ·  209.533 μέλη

Τα καλύτερα από τα καλύτερα; Γίνεται; Ναι, όταν κάτι τέτοιο το αναλαμβάνει ο μάγος του είδους Κουβανός Manolo Vega στο CD ¨BEST OF CUBA¨.

Τραγούδια γνωστά, πολυτραγουδισμένα, όπως τα: Hasta siempre, 20 Annos, Guantanamera, Historia De Un Amor, Maria Cristina, που επέλεξε ο Γρηγόρης Ψαριανός και ενορχήστρωσε ο Manolo Vega συνεργάτης του Eliades Ochoa ξανατραγουδιούνται και χορεύονται με την ίδια θέρμη και ένταση της ¨πρώτης φοράς¨.
Γράφει ο Γιώργος - Άγγελος (jorge)298 άρθρα στο MusicHeaven
O Jorge ίδρυσε το MusicHeaven το 2002, ως μετονομασία του GreekMusiciansHeaven που είχε δημιουργηθεί το 1997 στο εργαστήριο των Μηχ. Η/Υ στην Πάτρα. Είναι Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής με μεταπτυχιακό στα Δίκτυα, έχει σπουδάσει κιθάρα, έχει ...
Τρίτη 16 Δεκ 2003
Είναι γνωστή όμως και η εμπειρία της PROTASIS στη κουβανέζικη παράδοση , αφού είναι από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς αυτής της μουσικής στην χώρα μας . Η PROTASIS λοιπόν και ο Manolo Vega ξαναέσμιξαν με αυτό το CD. Η αρχή έγινε φέτος την ¶νοιξη όταν ο Manolo Vega έκανε την πετυχημένη διασκευή στο τραγούδι Amor-Amor, που αγαπήθηκε και ακούσθηκε από όλα τα ραδιόφωνα. Στην συνέχεια τον απολαύσαμε με τον Isaak Delgado τον βασιλιά της salsa, στην καλοκαιρινή τους συναυλία στο θέατρο του Φοίνικα. Μαζί του σε αυτό το CD και οι Aeroson , σε τρία τραγούδια, τα οποία ηχογραφήθηκαν σε μία κοινή τους Live εμφάνιση στην Κούβα , που μας μεταφέρουν με αυτόν τον τρόπο την αύρα της πατρίδας τους.

¨Best of Cuba¨, ένα CD που μας αποδεικνύει, ότι το κέφι, ο χορός, το ξεφάντωμα, είναι όλων των εποχών και παντός καιρού.

Βαθμολογία που έδωσε το MusicHeaven: 5/5
Τραγούδι που ξεχωρίσαμε: Historia de un amor

Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε