ελληνική μουσική
169 online   ·  209.220 μέλη

Η ροκ πλευρά του Μπουρναζίου!

Πατατράκ Rock Cafe Bar

Γράφει η Δέσποινα Κ. (despinakontogianni)122 άρθρα στο MusicHeaven
Δημιουργία κι αναζήτηση. Διεύρυνση των μουσικών (κι όχι μόνο) οριζόντων, με σκοπό την αυτοπραγμάτωση. Retromaniac, cinemaholic, joker, smoker, a midnight toker too (xP). Σε συνεχή προσπάθεια απόκτησης τίτλου σπουδών.  Βυζαντινή Μουσική: Loa...
Σάββατο 19 Φεβ 2011

Για τόσο καιρό σταθερή αξία στη ροκ διασκέδαση! Δεν είναι τυχαίο που το MusicHeaven το επέλεξε σα χώρο για το 1ο Live του.

Από το 1979 το "Πατατράκ" λειτουργεί με σταθερή και σταθερά αυξανόμενη πελατεία, προσφέροντας το κατάλληλο περιβάλλον κι ατμόσφαιρα για ροκ ακροάσεις. Από Μπλε μέχρι Patti Smith κι από Placebo μέχρι Παπακωνσταντίνου διαθέτει αρκετά μεγάλη ποικιλία ακουσμάτων χωρίς να κουράζει.

Επιβεβαιώνει το "ο παλιός είναι αλλιώς" διατηρώντας μαζί με την αυθεντικότητα και τη μοναδικότητά του. Ίσως στο Μέμφις των Η.Π.Α να μπορούσε να βρει κάποιος κάτι ανάλογο. Οι τιμές είναι λογικές και προσαρμοσμένες στις ανάγκες τις εποχής μας. Συχνά λαμβάνουν χώρα διάφορα μουσικά events, όπως εμφανίσεις νέων συγκροτημάτων. Από Δευτέρα έως Πέμπτη οι τιμές είναι Shock+Rock! Απλό παράδειγμα οι καφέδες, κρασί και ούζο μαζί με τους συνοδευτικούς μεζέδες είναι μόνο 2,5 Ευρώ! Κάθε Τετάρτη είναι Ladies Night.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.patatrak.gr/!


Tags
Μουσικά Είδη:RockΚαλλιτέχνες:Μπλε


σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

AchilleasSentenced Chat
Περαστική Νότα
#21931   /   21.02.2011, 11:02   /   Αναφορά
Θελω να παω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!