ελληνική μουσική
    918 online   ·  210.833 μέλη

    Η ροκ πλευρά του Μπουρναζίου!

    Πατατράκ Rock Cafe Bar

    Γράφει η Δέσποινα Κ. (despinakontogianni)
    122 άρθρα στο MusicHeaven
    Σάββατο 19 Φεβ 2011

    Για τόσο καιρό σταθερή αξία στη ροκ διασκέδαση! Δεν είναι τυχαίο που το MusicHeaven το επέλεξε σα χώρο για το 1ο Live του.

    Από το 1979 το "Πατατράκ" λειτουργεί με σταθερή και σταθερά αυξανόμενη πελατεία, προσφέροντας το κατάλληλο περιβάλλον κι ατμόσφαιρα για ροκ ακροάσεις. Από Μπλε μέχρι Patti Smith κι από Placebo μέχρι Παπακωνσταντίνου διαθέτει αρκετά μεγάλη ποικιλία ακουσμάτων χωρίς να κουράζει.

    Επιβεβαιώνει το "ο παλιός είναι αλλιώς" διατηρώντας μαζί με την αυθεντικότητα και τη μοναδικότητά του. Ίσως στο Μέμφις των Η.Π.Α να μπορούσε να βρει κάποιος κάτι ανάλογο. Οι τιμές είναι λογικές και προσαρμοσμένες στις ανάγκες τις εποχής μας. Συχνά λαμβάνουν χώρα διάφορα μουσικά events, όπως εμφανίσεις νέων συγκροτημάτων. Από Δευτέρα έως Πέμπτη οι τιμές είναι Shock+Rock! Απλό παράδειγμα οι καφέδες, κρασί και ούζο μαζί με τους συνοδευτικούς μεζέδες είναι μόνο 2,5 Ευρώ! Κάθε Τετάρτη είναι Ladies Night.

    Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.patatrak.gr/!


    Tags
    Μουσικά Είδη:RockΚαλλιτέχνες:Μπλε



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #21931   /   21.02.2011, 11:02   /   Αναφορά
    Θελω να παω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!