ελληνική μουσική
    776 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Ντοκιμαντέρ για τους Metallica στο Γαλλικό Ινστιτούτο

    Ένα επικό ταξίδι, που απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τη δημιουργική διαδικασία και την  πολυπλοκότητα  των ανθρώπινων σχέσεων.

    Ντοκιμαντέρ για τους Metallica στο Γαλλικό Ινστιτούτο

    Τρίτη 17 Μαΐ 2011

    Την Τετάρτη 18 Μαΐου στις 20.00, στο auditorium του Γαλλικού Ινστιτούτου (Σίνα 31), το CineDoc προβάλλει το ντοκιμαντέρ «Metallica: Some Kind of Monster» των βραβευμένων σκηνοθετών Joe Berlinger & Bruce Sinofski.

    Η ταινία αφηγείται κάτι παράδοξο: την ιστορία των Metallica, του πιο επιτυχημένου heavy-metal γκρουπ στη ιστορία, που υποβάλλεται σε μια εντατική ψύχω-θεραπεία 2 χρόνων, αναλύοντας τις συγκρούσεις των σχέσεών τους τα τελευταία 20 χρόνια.

    Μέσα από αυτή την διαδικασία γεννιέται ένα από τα καλύτερα άλμπουμ τους το «St. Anger».  Ένα επικό ταξίδι, που απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τη δημιουργική διαδικασία και την  πολυπλοκότητα  των ανθρώπινων σχέσεων.

    Δείτε το τρέιλερ εδώ:

    http://www.imdb.com/video/screenplay/vi1620443417/

    Οι προβολές ξεκινάνε με ένα σπάνιο ταινιάκι ελληνικών επικαίρων, από το Εθνικό Οπτικοακουστικό Αρχείο (www.avarchive.gr).


    Tags
    Καλλιτέχνες:Metallica



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #22478   /   18.05.2011, 01:14   /   Αναφορά
    Το some kind of monster ειναι απο τα καλύτερα album τους?????
    #22485   /   20.05.2011, 10:56   /   Αναφορά
    καλο το αρθρο.

    αλλα μερικες παρατηρησεις.

    κατα την γνωμη μου δεν ειναι το καλυτερο τους Αλμπουμ,και αν η δικη μου γνωμη μου δεν ειναι αρκετη,αρκει και η γνωμη του ιδιου του συγκροτηματος,που απλα δηλωσε,το κυκλοφορήσαν γιατι απλα επρεπε να κανουν κατι μετα απο τοσα χρονια απραξιας,και να ξεπληνουν την "μυγα" του napster.

    Επισης σε καποια λιβε,ενας θαυμαστης πραγματοποιησε μια ευχη του,παιζοντας κιθαρα με τα μελη του συκροτηματος,ζητησε να παιξουν το some kind of monster. O Headfield γελοντας ειπε," εχει κανεις τις παρτιτουρες? δεν το παιζουμε ουτε στις προβες αυτο το αλπουμ."-Γελοντας φυσικα-



    Και τωρα μια ερωτηση.

    το Φιλμ δεν ειναι απο το 2004? η μηπως η προβολη αυτη εχει κατι καινουργιο,που δεν κυκλοφορει στην DVD εκδοση,η σε αυτη που ειδαμε στις αιθουσες?