ελληνική μουσική
    560 online   ·  210.840 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Ο Στέλιος Ρόκκος με τον γιό του στην Έδεσσα!

    Στέλιος Ρόκκος, ο γιός του και η Μάρω Λύτρα με τους SOUTHBOUND ROAD στην Έδεσσα!

    Ο Στέλιος Ρόκκος με τον γιό του στην Έδεσσα!

    Γράφει το μέλος vintagemusicstudio
    1 άρθρα στο MusicHeaven
    Σάββατο 09 Ιούλ 2011

    ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΓΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑ» .

    ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 12ΕΥΡΩ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ, 15ΕΥΡΩ ΤΑΜΕΙΟ

    ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: «STIGMA PRINT SHOP» 18ης Οκτωβρίου 14 ΕΔΕΣΣΑ (έναντι Νομαρχίας) Τηλ.2381051344-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ «FREE WEAR» ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-ΣΚΥΔΡΑ

    Ο Στέλιος Ρόκκος γεννήθηκε το 1965 στην Λήμνο. Τραγουδά και παίζει κιθάρα επαγγελματικά από το 1988. Από τότε έχει κυκλοφορήσει πάνω από 12 άλμπουμ, τα περισσότερα από τα οποία γνώρισαν εμπορική επιτυχία. Το μεγαλύτερο μέρος των τραγουδιών που έχει ερμηνεύσει είναι σε δικούς του στίχους και μουσική. Στο παρελθόν συνεργάστηκε με πολλά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γιάννης Πάριος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Σάκης Ρουβάς, ο Γιάννης Βαρδής, ο Νίκος Κουρκούλης, η Σοφία Αρβανίτη, η Πέγκυ Ζήνα κ.α. Επίσης το 2002 μοιράστηκε τη σκηνή με το διεθνούς φήμης συνθέτη Γκόραν Μπρέγκοβιτς σε κοινές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Από το 2008 ο Στέλιος όπου εμφανίζεται είναι με το γιο του τον Δημήτρη στην κιθάρα.

    Η Μάρω Λύτρα (γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1970) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, με καταγωγή από τη Λευκάδα και το Μεσολόγγι. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της, έζησε στο Μόντρεαλ του Καναδά. Σπούδασε μουσική στο McGill University Conservatory of Music. Αργότερα έλαβε μέρος σε ένα reality show με σκοπό ανάδειξη ταλέντων. Αμέσως μετά την έξοδό της από το παιχνίδι συμμετείχε στο cd single της Julie Massino με τίτλο «Όσο γυρίζει η γη» το οποίο έγινε χρυσό.





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #23076   /   10.07.2011, 02:26   /   Αναφορά
    Πολύ ωραία!!!!
    Μπράβο!