ελληνική μουσική
358 online   ·  209.868 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Ζητάμε Τρύπες Live για μια τελευταία φορά!

Όσοι έχετε παρευρεθεί στο παρελθόν γνωρίζετε. Όσοι όχι, πρέπει να το ζήσετε!

Ζητάμε Τρύπες Live για μια τελευταία φορά!

Γράφει το μέλος veddervs / 1 άρθρα στο MusicHeaven
Κυριακή 09 Οκτ 2011

Το να αναφερθείς στο μεγαλύτερο ελληνικό Rock συγκρότημα απαιτεί να έχεις την αυτογνωσία ότι όσο και να προσπαθήσεις δεν πρόκειται ποτέ να καλύψεις όλο το μεγαλείο του καθώς και τις προσδοκίες αυτών που θα σε τιμήσουν με την ανάγνωσή του.

Από που να ξεκινήσεις άλλωστε;

Από την μοναδική φωνή του Γιάννη Αγγελάκα ή την στιχουργική του δεινότητα και δυνατότητα; Από τις εκπληκτικές συνθέσεις τους που ξεπερνούν τα Ελληνικά σύνορα ή τις αξέχαστες συναυλίες τους;

Αυτοί είναι κάποιοι λίγοι λόγοι να αγαπήσεις τις Τρύπες και δέκα χρόνια μετά τη διάλυσή τους να εξακολουθείς να τους αναπολείς και να θες να ξαναζήσεις τις στιγμές που για τους περισσότερους όσους παρευρέθηκαν σε κάποια συναυλία τους έχουν μείνει ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη τους.

Σε συζητήσεις μου με διάφορους φίλους και γνωστούς για το κενό που έχουν αφήσει πίσω τους ,η αποδοχή και ενθουσιασμός που συνοδεύουν τα τραγούδια τους σε Rock bar-club-café και ράδιο με έκαναν να σιγουρευτώ ότι μία επανένωση των Τρυπών έστω για μία μοναδική εμφάνιση ή σειρά εμφανίσεων θα συνοδευτεί με τεράστιο ενθουσιασμό και ανταπόκριση από το φανατικό και όχι μόνο κοινό τους.

Έτσι φτάνουμε στο λόγο του άρθρου αυτού. Σκέφτηκα λοιπόν να δημιουργήσω μία σελίδα:

http://www.facebook.com/pages/%CE%A4%CE%A1%CE%A5%CE%A0%CE%95%CE%A3-LIVE-%CE%9C%CE%99%CE%91-%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%95%CE%A5%CE%A4%CE%91%CE%99%CE%91-%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%91/177799468962944

και με τη βοήθεια φίλων και κυρίως του Στέλιου Ένεζλη που είναι και συνιδιοκτήτης της σελίδας να την μεγαλώσουμε όσο περισσότερο γίνεται.

Ξέρουμε ότι ο ίδιος ο Αγγελάκας σχεδόν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο αυτό αλλά οι καιροί αλλάζουν και ένας ακόμα βασικός λόγος είναι η κατάσταση της χώρας. Οι ΤΡΥΠΕΣ με τον στίχο τους  κατακεραυνώνουν τις αποφάσεις και τις κινήσεις των εκάστοτε πολιτικών ηγεσιών  που έφτασαν τη Ελλάδα στο σημερινό σημείο. Τώρα που η χώρα έχει φτάσει σε πολύ κρίσιμες καταστάσεις είναι ίσως από τους λίγους που μπορούνε να ξυπνήσουν ένα μεγάλο μέρος όλων εκείνων που μεγαλώσαμε μαζί τους και μας έδωσαν τόσα και τόσα ερεθίσματα καθώς φυσικά και τη σημερινή νεολαία ακόμα περισσότερο.

Όσοι λοιπόν ασπάζεστε αυτές τις απόψεις και σκέψεις δυναμώστε τη σελίδα με τη συμμετοχή σας ώστε να κάνουμε ένα όνειρο πολλών πραγματικότητα. Κανείς δε μπορεί να κλείσει τα μάτια στην επιθυμία χιλιάδων ανθρώπων και να μην συγκινηθεί από την αγάπη τους…


Tags
Μουσικά Είδη:RockΚαλλιτέχνες:ΤρύπεςΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

#23514   /   09.10.2011, 13:38   /   Αναφορά
Ναι οκ, καλή σκέψη, όμως από τον τίτλο και από το περισσότερο κείμενο φαίνεται σαν ανακοίνωση για ζωντανή εμφάμιση των Τρυπών. Καλό θα ήταν να λέμε τα πράγματα όπως είναι κι όχι όπως θα θέλαμε να είναι.Επιπλέον, όσο κι αν θα ήθελα κάτι τέτοιο, οι Τρύπες ήταν από τα συγκροτήματα που είχαν τα @@ να το διαλύσουν από μόνοι τους, όταν θεώρησαν σωστό να γίνει και πιθανό reunion θα κατέστρεφε την εκτίμηση που έχω στην στάση των μελών. Ας μην ζήσουμε πάλι καταστάσεις Πυξ Λαξ...
#23515   /   09.10.2011, 13:56


"Ναι οκ, καλή σκέψη, όμως από τον τίτλο και από το περισσότερο κείμενο φαίνεται σαν ανακοίνωση για ζωντανή εμφάμιση των Τρυπών"Έχει απόλυτο δίκιο ο προλαλήσας !!! Με το που διάβασα τον τίτλο στο παρόν δημοσίευμα με κυρίευσε ενθουσιασμός !!! "Πώωωως ??? Οι Τρύπες επανασυνδέονται για ένα τελευταίο λάιβ ??? Πού, πότε, πώς, γρήγορα για εισιτήρια" και όλα τα σχετικά !!! Και διάβασα τη δημοσίευση ψάχνοντας ... για ημερομηνία της συναυλίας !!!Αγαπητοί μου φίλοι, όσο κι αν αγαπάμε κάποιους καλλιτέχνες, ας είμαστε λίιιιγο πιο προσεκτικοί όταν γράφουμε κάποια πράγματα γι' αυτούς ......


#23516   /   09.10.2011, 14:24   /   Αναφορά
Συμφωνώ κι εγώ. Λάθος τοποθέτηση, τσάμπα ενθουσιασμός.
#23517   /   09.10.2011, 14:53   /   Αναφορά
Και ούτε η γνωστοποίηση δημιουργίας σελίδας στο facebook για οποιοδήποτε καλλιτέχνη, αποτελεί θέμα άρθρου στο e-περιοδικό.
#23520   /   09.10.2011, 16:03
Δεν θα συμφωνήσω. Η δημιουργία σελίδας στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το δευτερεύον στοιχείο, η αφορμή για μια συζήτηση με πολλές προεκτάσεις π.χ. την αξία του συγκροτήματος, την ανάγκη της εποχής, τις αρπαχτές άλλων παρόμοιων περιπτώσεων κ.τ.λ

Συνεπώς, παρά τον παραπλανητικό -σωστές οι παρατηρήσεις- τίτλο, έχει λόγο ύπαρξης στο e-περιοδικό.

#23522   /   09.10.2011, 17:45
>Σ΄αυτό ακριβώς αναφέρθηκα Spiroos
#23524   /   09.10.2011, 17:50
Συγγνώμη, εκ παραδρομής δεν μετέφερα σωστά την παράγραφο.. Συμπληρώνω λοιπόν οτι αναφέρθηκα ακριβώς στο:

""Ετσι φτάνουμε στον λόγο του άρθρου αυτού. Σκέφτηκα να δημιουργήσω μια σελίδα στο facebook""

#23518   /   09.10.2011, 15:23   /   Αναφορά
Tόση απογοήτευση δεν έχω ξανανοιώσει.Με το που βλέπω τον τίτλο πέρνω τον αδερφό μου και του λέω πάμε Τρύπες!Tecpa αν θες να γράψεις κάτι πρέπει να έχεις βάσιμες πληροφορίες και όχι ό,τι να'ναι.Άλλωστε οι Τρύπες δεν είναι Πυξ Λαξ και ο Αγγελάκας ήταν πάντα κάθετος με αυτή την ιδέα.Άντε να πω στον αδερφό μου για την παραπληροφόρηση.Θα ψάχνει ήδη εισιτήρια...
#23519   /   09.10.2011, 16:02   /   Αναφορά
Πωωωω. Αμάν! Είναι σα να παίρνεις γλυκό από μικρό παιδί! Όταν κατάλαβα για τι πρόκειτε έφυγε όλη η χαρά μου... Όπως λέει και ο Deos τσάμπα ενθουσιασμός.ΤΟΛΗς
#23521   /   09.10.2011, 16:08   /   Αναφορά
Συγνώμη αν πολλοί παρεξηγήσατε τον τίτλο και ίσως να έχετε δίκιο αλλά χρησιμοποιήθηκε γιατί είναι και ο τίτλος της σελίδας στο facebook και όχι για να κοροιδέψει κανένα.

Αν θέλαμε να κοροιδέψουμε οποιονδήποτε δε θα βάζαμε τα ονόματά μας και στο άρθρο και στη σείδα στο facebook.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το site γιατί δίνει φωνή σε οποιονδήποτε έχει να πει κάτι,αυτό άλλωστε είναι ελευθερία.

Τώρα για το τι έχει δηλώσει ο Αγγελάκας στο παρελθόν μέσα στο κείμενο γράφω τη γνώμη μου αλλά και μόνο που το αναφέρω στο κείμενο δείχνει ότι δε πουλάω φρούδες ελπίδες και απλά κάνουμε μία προσπάθεια σαν φαν του συγκροτήματος που εκ των προτέρων γνωρίζουμε τις λίγες πιθανότητες επιτυχίας.

Οι συγκρίσεις με ΠΥΞ ΛΑΞ δεν είναι άξιες σχολιασμού,γιατί οι ΤΡΥΠΕΣ έχουν δείξει το ήθος τους και την αυθεντικότητά τους τόσα χρόνια και έτσι αν τυχών ξαναενωθούν θα το κάνουν γιατί πραγματικά το θέλουν.
Administrator
#23532   /   09.10.2011, 21:07   /   Αναφορά
Σωστές οι παρατηρήσεις για τον τίτλο, μόλις άλλαξε.
#23539   /   10.10.2011, 23:59   /   Αναφορά
΄τα σχόλια νομίζω τα προκάλεσαν οι τρείς πρώτες σειρές του άρθρου.υποκειμενικά πάντα θα διόρθωνα τη πρόταση > ώς > και θα πρόσθετα οτι οι τρύπες δεν έγραφαν για πολιτικές ηγεσίες οπως λες αλλά για όλους μας και για τους ίδιους.προσθέτω κι εγώ την αγάπη μου στον αγώνα πρόκλησης συγκίνησης στα μέλη τους!μπορεί να παραμένουν ευσυγκίνητοι....α!και πρίν γεράσουν..στα σοβαρά τώρα,δε μπορούμε να ξέρουμε πως νιώθουν αυτοί,αλλά ξέρουμε πως νιώθουμε εμείς.υπάρχει τέτοια προσδοκία,εναγώνια αναμονή τι?ή είναι >?
#23540   /   11.10.2011, 00:06
συμπληρώνω τα >του προηγούμενου σχολίου....μια μοναδική εμφάνιση θα συνοδευτει απο τεράστιο ενθουσιασμό,που θα αλλαζα σε ,τεράστιος ενθουσιασμός προσδοκά μια μοναδική εμφάνιση,συγνώμη.

#23541   /   11.10.2011, 03:37
και μας έδωσαν τόσα και τόσα ερεθίσματαγράφω επίσης και αυτό.δεν καταλαβαίνω γιατί κολλάτε σε μία λέξη ή φράση.μία προσπάθεια κάνουμε.όσοι το θέλετε στηρίξτε μας όσοι όχι αδιαφορείστε.δεν είμαστε ούτε δημοσιογράφοι ούτε διοργανωτές συναυλιών.Μία επιθυμία(να το γράψουμε κομψά) προσπαθούμε να κάνουμε πραγματικότητα.

#23550   /   12.10.2011, 18:39
ακριβώς αυτό,μπράβο..


#23574   /   16.10.2011, 10:27   /   Αναφορά
Η στάση τους να σταματήσουν ενώ ήταν στο ζενίθ της δημοτικότητας, τους τιμά. Είναι λαμπρό παράδειγμα καλλιτεχνών στην Ελλάδα. Μακάρι όλοι οι καλλιτέχνες να λειτουργούσαν έτσι. Δεν ξέρω σαφώς ποιοι παράγοντες οδήγησαν στη διάλυση. Τουλάχιστον, δεν τους κράτησε στη σκηνή η κονόμα, "να καλπάζουν πάνω στο πτώμα τους", όπως θα έλεγε ο Αγγελάκας.

Ήταν εξαιρετικοί performers, βάζανε κάτω πολύ κοσμάκη διάσημο που έρχεται τώρα Ελλάδα για αρπαχτές.

Εξαιρετική στιχουργία επίσης. Υπερβολή θεωρώ την τοποθέτησή της στην πολιτική κατακραυγή.

Επειδή το είδα το αίτημα και στο facebook, μου φαίνεται άτοπο να συμβεί ξανά ένα τέτοιο live.

Πολλά ωραία πράματα στη ζωή μας δεν πρόκειται να συμβούν ποτέ ξανά. Αυτό είναι που καθορίζει τη μοναδικότητα και την αυθεντικότητά τους.