ελληνική μουσική
336 online   ·  209.855 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Gazoo, δείτε φωτογραφίες

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011. Μία μέρα πριν την έναρξη των παραστάσεων στο ανακαινισμένο GAZOO, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Θανάσης Αλευράς και η Σοφία Κουρτίδου κάλεσαν φίλους και συνεργάτες να παρακολουθήσουν την τελευταία γενική τους πρόβα.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Gazoo, δείτε φωτογραφίες

Σάββατο 05 Νοέ 2011

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα,  ο κόσμος απόλαυσε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Θανάση Αλευρά και την ταλαντούχα Σοφία Κουρτίδου σε ένα γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα που απέσπασε τα καλύτερα σχόλια. Το πρόγραμμα περιέχει αγαπημένες επιτυχίες της Ελεωνόρας όπως το καινούργιο τραγούδι της «ΤΑ ΛΕΜΕ», αλλά και τα παλαιότερα «Η αγάπη αργεί», «Αττική Οδός», «Έλα», «Κόψε και μοίρασε», «Μικρά Βεγγαλικά», μπλεγμένα ανατρεπτικά με  πολλά αγαπημένα ξένα και ελληνικά τραγούδια – από μια διασκευή του TELL HER TODAY” του Tom Baxter, μέχρι το  “ΠΩΣ ΕΦΥΓΕΣ” του Σταμάτη Κραουνάκη και την “ΑΧΑΡΙΣΤΗ” του Βασίλη Τσιτσάνη - διασκευασμένα με  μοναδικό τρόπο που εντυπωσιάζουν όλους όσους βρίσκονται μαζί τους. Ιδιαίτερα απολαυστική για ακόμα μια χρονιά είναι η συμμετοχή του Θανάση Αλευρά, ενός από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς. Ο Θανάσης Αλευράς δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι όπως κάθε χρονιά, θα κλέψει τη παράσταση και φέτος.

Σοφία Κουρτίδου
Σοφία Κουρτίδου
Μακρυπούλια, Κωνσταντινίδου, Ζουγανέλης
Μακρυπούλια, Κωνσταντινίδου, Ζουγανέλης
Μπαλτζή, Μαραντίνης
Μπαλτζή, Μαραντίνης

Την ενορχήστρωση και την επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει ο Γιώργος Ζαχαρίου, ενώ επί σκηνής την πλαισιώνουν οι καταξιωμένοι σολίστες: Παύλος Καλτουρουμίδης – πιάνο, πλήκτρα, Ευριπίδης Ζεμενίδηςκιθάρα & τραγούδι, Δημήτρης Μουτάφης –  Μπάσο, Γρηγόρης Συντρίδης – τύμπανα, Δημήτρης Καραγιάννης - πνευστά.ο δικό τους μοναδικό τρόπο

Μαζί τους στη βραδιά αυτή βρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι τους όπως οι Onirama, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Σάννυ Μπαλτζή, ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Ισιδώρα Σιδέρη και πολλοί άλλοι που τους απόλαυσαν και τους ευχηθήκαν καλή επιτυχία.

Θανάσης Αλευράς
Θανάσης Αλευράς
Ζουγανέλη, Αλευράς, Κουρτίδου
Ζουγανέλη, Αλευράς, Κουρτίδου

 

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΛΕΥΡΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΖΕΜΕΝΙΔΗΣ

«TA ΛΕΜΕ…!»

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΓΚΑΣΟΥΚΑ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

ΕΛΕΝΗ ΓΚΑΣΟΥΚΑ-ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ ΣΚΗΝΙΚΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΩΝ

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο για 20 παραστάσεις

 

Πειραιώς 102-104

Ώρα έναρξης:  23:15

Τηλ. επικοινωνίας: 210.3422888

Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε