ελληνική μουσική
477 online   ·  209.834 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Ο Σταύρος Λογαρίδης στον ΙΑΝΟ

Ο Σταύρος Λογαρίδης επιστρέφει με μια μουσική παράσταση με τίτλο Με τα Φεγγάρια Χάνομαι…σε Ονειρεμένες Πολιτείες, την Παρασκευή 11 & 18 Νοεμβρίου, στις 22.30, στο cafe του Βιβλιοπωλείου IANOS.

Ο Σταύρος Λογαρίδης στον ΙΑΝΟ

Γράφει το μέλος Schubert / 10 άρθρα στο MusicHeaven
Δευτέρα 07 Νοέ 2011

"Ονειρεύτηκα μια παράσταση που θα έχει τίτλο «Με τα φεγγάρια χάνομαι Σε ονειρεμένες πολιτείες» που είναι συρραφή δύο τίτλων από τους παλιότερους μου δίσκους. Σε αυτή την παράσταση θα έχει τραγούδια από τα πρώτα χρόνια των Poll και τα δύσκολα χρόνια των Ακρίτας. Τις κινηματογραφικές μουσικές από τις ταινίες «Οι Απέναντι» του Γ. Πανουσόπουλου, της «Φόνισσας» του Κ. Φέρρη και βεβαίως - βεβαίως τραγούδια από τους προσωπικούς μου δίσκους".
Στ. Λογαριδης

Ο Σταύρος Λογαρίδης υπήρξε ένας από τους πιο αποστασιοποιημένους τραγουδιστές-δημιουργούς της γενιάς του, όσο αφορά τις ζωντανές εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά.

Αντιθέτως έχει ένα πολύ πλούσιο ενεργητικό στην δισκογραφική του καριέρα. Φέτος με την είσοδο του 2011 αποφάσισε να ξεκινήσει τις live εμφανίσεις του και να γυρίσει στο πάλκο  ξανά (η τελευταία του εμφάνιση ήταν το 2005 όταν συμμετείχε στο Magic Bus, ένα event που άφησε εποχή, μαζί με τους Socrates και τον Δημ. Πουλικάκο, στο Club22)

Ο Σταύρος επιστρέφει στο πάλκο μ’ ένα πρόγραμμα που θα συμπεριλαμβάνει τραγούδια από τους Poll, που υπήρξε και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος, τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους, καθώς και τραγούδια που τραγούδησαν σε δίσκους του καλλιτέχνες όπως οι Π. Σιδηρόπουλος, Ελ. Αρβανιτάκη, Ελ. Τσαλιγοπούλου, Γ. Ζήκας, Ν. Πορτοκάλογλου, Μπ. Στόκας, Χ. Αλεξίου, Μαν. Ρασούλης κ.α.

Στην μουσική παράσταση συμμετέχουν :
Σταύρος Λογαρίδης (φωνή, κιθάρα)
Νίκος Νεραντζόπουλος (πλήκτρα, κήμπορντς)
Patricia Gomez (κρουστά)

Είσοδος 10€
Ελάχιστη κατανάλωση 8€
Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του βιβλιοπωλείου και στο www.ianos.gr
Πληροφορίες: 210 3217810

IANOS, Σταδίου 24

105 61 Αθήνα

Χορηγός επικοινωνίας: MusicHeaven

Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

#23672   /   08.11.2011, 00:37   /   Αναφορά
Μ΄αρεσει πολυ ο Λογαριδης, αλλα δυστυχώς όλα τα καλά στην Αθήνα γίνονται