ελληνική μουσική
    574 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Ο τραγουδοποιός Περικλής Χειλάς για 2 Τετάρτες

    Ο τραγουδοποιός Περικλής Χειλάς, με τη συνοδεία εκλεκτών μουσικών, εμφανίζεται  για δύο μόνο βραδιές, την Τετάρτη 18 και την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012 στη μουσική σκηνή «Πυρήνας»

    Ο τραγουδοποιός Περικλής Χειλάς για 2 Τετάρτες

    Δευτέρα 16 Ιαν 2012

    Ο Περικλής Χειλάς μαζί με τους φίλους του σπουδαίους μουσικούς Τάκη Φαραζή (πιάνο-πλήκτρα), Διονύση Βερβιτσιώτη (βιολί), Τάσο Μισυρλή (τσέλο), Σόνια Χάλαρη (κλασική κιθάρα), Πηνελόπη Σεργουνιώτη και Νίκο Κεδρινό (τραγούδι) παρουσιάζει για δύο μόνο Τετάρτες στον Πυρήνα μία επιλογή τραγουδιών από τους προσωπικούς του δίσκους “Αταίριαστος” , “Ερωτιδέας” και από το ακυκλοφόρητο “Σάμαν”*
    *από τις σανσκριτικές ρίζες σα(μαζί), μαν( νούς). Μία λέξη που επινόησε ο Lyall Watson για να εκφράσει αυτό που κατά καιρούς έχει περιγραφεί ως ομαδική συνείδηση, ψυχικό προσχέδιο κλπ.

    Ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα στον Πυρήνα, όπου ηλεκτρονικοί και φυσικοί ήχοι εναλλάσσονται και διαχέονται αβίαστα, ενώ ο Περικλής Χειλάς με την σύμπραξη των δεξιοτεχνών συνεργατών του επιτυγχάνει το– υπό ενός είδους άτυπο διωγμό – αυτονόητο: Αληθινή συγκίνηση.

    Ώρα έναρξης: 22:00
    Τιμή εισόδου: 8 €

    ΠΥΡΗΝΑΣ:  Μιχαλακοπούλου & Διοχάρους 11 (περιοχή Hilton)
    Πληροφορίες-κρατήσεις:  τηλ:  210 7237150, www.pirinas.com



    ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΧΕΙΛΑΣ – ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

    Ο Περικλής Χειλάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παγκράτι. Ήδη από την περίοδο της εφηβείας του γράφει ποιήματα – σε ηλικία 20 ετών εκδίδει την πρώτη ποιητική συλλογή του – ενώ παράλληλα συνθέτει τα πρώτα του τραγούδια που πολύ αργότερα, το 2001, θα συμπεριληφθούν στο πρώτο  προσωπικό του CD με τίτλο «Αταίριαστος», ένα cd που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές. Το 2008 κυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό cd του από τον Ιανό με τίτλο «Ερωτιδέας» ενώ ετοιμάζει και τα καινούργια του τραγούδια.
    Συνεργάζεται με αξιόλογους μουσικούς, όπως τους Τάσο Καρακατσάνη, Τάκη Φαραζή, Αντώνη Τουρκογιώργη, Μιχάλη Γρηγορίου, Δημήτρη Μπουζάνη, Διονύση Βερβιτσιώτη, Τάσο Μισυρλή κ.α. και συγχρόνως παρουσιάζει τα τραγούδια του σε μικρούς χώρους προσελκύοντας κάθε φορά ένα σημαντικό αριθμό πιστών φίλων. Και συνεχίζει....



    ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΠΕΡΙΚΛΗ ΧΕΙΛΑ: 18 & 25/1/12 @ “ΠΥΡΗΝΑΣ”

    Αναλυτικά οι τιμές:
    Εισιτήριο εισόδου:  8 €
    Ποτήρι κρασί – Μπύρα: 4 €
    Απλό ποτό: 6 €
    Φιάλη κρασί : 25-30 €
    Φιάλη απλό ποτό: 60 €


    Tags



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε