ελληνική μουσική
470 online   ·  210.208 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Rock'n'roll πάρτυ στο Nueva Trova!

Μετά το φανταστικό, εξαντλητικό και εντελώς χορευτικό Rock'n'roll πάρτυ των Rollin Foxes πριν 2 εβδομάδες, η λαϊκή απαίτηση ήταν να επαναληφθεί!

Rock

Κυριακή 22 Ιαν 2012

(από το Δελτίο Τύπου)

Τρίτη 24 Ιανουαρίου

Ένα πάρτυ βγαλμένο από άλλες εποχές, με υπέροχες μουσικές από τα late '40s, ως και τα early '60s! Eλάτε να χορέψετε μαζί με τους Rolling Foxes Rock'n'roll, twist, stroll, hully gully..και να περάσετε υπέροχα και αξέχαστα!

Έναρξη: 21:30
Είσοδος: Φυσικά ελεύθερη
Τιμή ποτού: 6,5€

Rock

Rollin' Foxes: η Rock 'n' roll χορευτική ομάδα του Blue Fox!

Αμερική, 1950’s: στον απόηχο του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, η βόρεια Αμερική προσπαθεί να ξαναβρεί το ρυθμό της, μέσα από την αναστήλωση του πληγμένου αμερικάνικου ονείρου: κέφι, ξεγνοιασιά, ρομάντζο, ευημερία, διασκέδαση. Τι καλύτερο για να το συνοδεύσει από μία μουσική ξέφρενη, νεανική και ανατρεπτκή; Η γέννηση του Rock ‘n’ Roll είναι γεγονός και ολόκληρος ο δυτικός κόσμος χορεύει στον επαναστατικό ρυθμό του!

Αθήνα, 2010’s: μέσα από το ρετρό μπαρ Blue Fox*, δημιουργείται η χορευτική ομάδα των Rollin’ Foxes! Θέλοντας να μοιραστούν και μαζί σας τη μουσική και χορευτική εμπειρία του Rock ‘n’ Roll, διοργανώνουμε μαθήματα και σεμινάρια Rock 'n' roll, πάρτυ κάθε δεύτερη Πέμπτη για χορό μέχρι τελικής πτώσης, καθώς και άλλες εκδηλώσεις, ως εναλλακτική διασκέδαση και απόδραση από την καθημερινότητα!

Δράση: 
- Μαθήματα & σεμινάρια χορού Rock 'n' Roll, Stroll, Twist, Hully Gully**
- Ανοιχτό πάρτυ κάθε δεύτερη Πέμπτη στο Blue Fox
- Άλλα πάρτυ, εκδηλώσεις, φεστιβάλ


**για συμμετοχή στα μαθήματα: rollin_foxes@yahoo.gr


Tags
Μουσικά Είδη:Rock


σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε