ελληνική μουσική
    507 online   ·  210.821 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος στα Εξάρχεια

    Η μουσικοθεατροπαρανοϊκή παράσταση του χειμώνα «Ένας τρελλός» με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο συνεχίζει τις εμφανίσεις και τα Σάββατα του Φεβρουάριου στο BAR2 (εκτός 11/02/2012)

    Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος στα Εξάρχεια

    Τρίτη 07 Φεβ 2012

    ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι Sleeping Band” συνεχίζουν την μουσικοθεατροπαρανοϊκή τους παράσταση, με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και ενέργεια, και τα Σάββατα του Φεβρουάριου στο BAR2, στα Εξάρχεια (εκτός από την 11/02/2012).

    Μια θεότρελη παρέα αλλάζει ήχους, ρυθμούς και μπλέκει ευχαρίστα τα τραγούδια από όλο το φάσμα της μουσικής, την προσωπική δισκογραφία του Αλκιβιάδη, αλλά και από το νέο c.d. του με τίτλο “Ένας τρελλός”, που σύντομα θα αποβιβαστεί στα δισκοπωλεία.

    Οι: Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος στο τραγούδι, το βιολί, το τρομπόνι, το μαντολίνο, την κιθάρα, Αλέξανδρος Ζουγανέλης στο φλάουτο και το σαξόφωνο, Γιώργος Λαγογιάννης στο πιάνο, Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος στο ακορντεόν, Λευτέρης Βαρθάλης στο μπάσο, Τόλης Γούλας στα τύμπανα, Γιώργος Δορλής στο μπουζούκι και το μαντολίνο, Σοφία Παπουλάκου στο τραγούδι, ο Κώστας Μπέζος, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Goran Βregovic, ο Βασίλης Τσιτσάνης, και όλοι οι σύνθετες των μεγάλων τραγουδιών μας υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη γέλιο και ξενοιασιά!!!

    ΥΓ: Με το πέρας της κάθε παράστασης το κέφι συνεχίζεται! Σε αυτοσχεδιαστικούς σκοπούς και τραγούδια αγαπημένα!

    Video της παράστασης :

    https://www.youtube.com/watch?v=j9rKTf3qC8I&feature=related

    https://www.youtube.com/watch?v=tclqy1hkgT8&feature=related

     

    BAR2 Ανδρέα Μεταξά 32 & Θεμιστοκλέους (πλατεία Εξαρχείων)
    τηλ. κρατήσεων 6970 835843

    Ώρα προσέλευσης  22:00μ.μ.
    Είσοδος Ελεύθερη.

    Τιμές ποτών: 5,00€ (μπύρα, κρασί, τσίπουρο)





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε