ελληνική μουσική
    486 online   ·  210.839 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Site του Μήνα: Νίκος Πορτοκάλογλου

    Με ανανεωμένη διάθεση προτείνουμε για τον πρώτο μήνα, θεωρητικά, της άνοιξης ένα website που πραγματοποίησε την είσοδό του στο ελληνικό μουσικό διαδίκτυο μόλις πριν λίγες μέρες. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου απευθύνεται στους μουσικόφιλους χρήστες του Internet στη διεύθυνση www.portokaloglou.gr. Το πρώτο που σίγουρα προκαλεί η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι την εντύπωση του επισκέπτη! Διαπιστώνουμε εκτεταμένη και πολύ επιτυχημένη χρήση της τεχνολογίας πολυμέσων που, αντίθετα με ό,τι θα περίμενε κανείς, δεν επιβραδύνει καθόλου την ταχύτητα προσπέλασης!
    Γράφει το μέλος Elen
    6 άρθρα στο MusicHeaven
    Παρασκευή 05 Μαρ 2004
    Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα σε 11 διαφορετικά wallpapers μπορεί να επιλέξει κανείς το background πάνω στο οποίο θα προβάλλονται τα περιεχόμενα σε μορφή «αυτοκόλλητων σημειώσεων». Μέχρι τέσσερα «πινακίδια σημειώσεων» μπορούν να προβάλλονται ταυτόχρονα πάνω στην οθόνη με την εστίαση σε ένα κάθε φορά. Κατ’ επιλογήν, όλα τα «αντικείμενα» της οθόνης μπορούν να μετακινηθούν, να μικρύνουν ή να μεγεθυνθούν, να επικαλυφθούν, να κλείσουν και να ανοίξουν αυτόνομα. Την ίδια στιγμή, από το “jukebox" του site επιλέγει κανείς ανάμεσα σε πέντε τραγούδια της Δίψας, του τελευταίου του άλμπουμ, αυτό/-τά που θα τον συνοδεύει/-ουν στην πλοήγηση.

    Όσον αφορά το περιεχόμενο, πλήρες: Βιογραφία, δισκογραφία, άλμπουμ φωτογραφιών, εκδόσεις παρτιτούρων από τις μέχρι τώρα συνθέσεις του, άρθρα από εφημερίδες και περιοδικά, forum, διαγωνισμός.

    Με δυο λόγια, εντυπωσιακό και με μια ιδιαίτερη δυναμική, η οποία ταιριάζει πολύ στο ύφος του Νίκου Πορτοκάλογλου.


    Tags
    Καλλιτέχνες:Νίκος Πορτοκάλογλου



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε