ελληνική μουσική
    614 online   ·  210.826 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Λεκόπουλος, Νάτσιου, Δούκα στα Λαδάδικα

    Σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, στηρίζουμε τη νέα γενιά καλλιτεχνών, που έχουμε τόσο ανάγκη,  ώστε να συγκινηθούμε και να παρασυρθούμε από τη φρεσκάδα, την αισιοδοξία, το ταλέντο, το σεβασμό και την αγάπη τους για τα τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή...

    Λεκόπουλος, Νάτσιου, Δούκα στα Λαδάδικα

    Γράφει το μέλος ioannakara
    3 άρθρα στο MusicHeaven
    Πέμπτη 22 Μαρ 2012

    Αναζητούν τις καλές εποχές του ελληνικού τραγουδιού και πορεύονται με αυτοπεποίθηση, κατανοώντας τις κοινωνικοπολιτικές ανάγκες μιας κοινωνίας.

    Ο Γιάννης Λεκόπουλος είναι μια δραματική βαρύτονη φωνή με συναισθηματισμό στο έντεχνο – λαϊκό τραγούδι. Έχει ξεχωρίσει για το πολύπλευρο ερμηνευτικό του ταλέντο και τη δυνατή σκηνική του παρουσία. Έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με καθιερωμένους καλλιτέχνες (Γιώργος Σταυριανός, Λάκης Παππάς, Γιώργος Ζωγράφος, Βασίλης Λέκκας, Καλλιόπη Βέττα, Αρετή Κετιμέ, Σοφία Εμφιετζή, Νότης Μαυρουδής, Νίκος Παπακώστας), τόσο δισκογραφικά, όσο και σε μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους.

    Τη  νέα δημιουργό Σοφία Νάτσιου από τη Θεσσαλονίκη, την πρωτοακούσαμε και τη γνωρίσαμε από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Απόψε», που μας χάρισε πρόσφατα και μας εξέπληξε ευχάριστα με την δημιουργικότητα της και τις μελωδίες της, οι οποίες έχουν ως βάση το λαϊκό τραγούδι και την παράδοση . Στο δίσκο συμμετέχουν αξιόλογοι ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού (Αρετή Κετιμέ, Σοφία Εμφιετζή, Dilek Koc, Μαρία Φωτίου, Γιάννης Λεκόπουλος, Κατερίνα Δούκα, Δημήτρης Τσικούρης κ.α).

    Η Κατερίνα Δούκα είναι μία παραδοσιακή τραγουδίστρια, που δραστηριοποιείται χρόνια στο μουσικό χώρο και μας εκπλήσσει  ευχάριστα και στο εντεχνολαϊκό τραγούδι.

    Μαζί τους καλεσμένη η Σοφία Εμφιετζή, γνωστή απο την Αθηναϊκή κομπανία και το συγκρότημα Δρόμος,όπου υπηρετεί χρόνια

    Ο Γιάννης Λεκόπουλος , η Κατερίνα Δούκα και η Σοφία Εμφιετζή με την γοητεία που ασκούν η φωνή και η παρουσία τους,  ερμηνεύουν τραγούδια από το δίσκο της Σοφίας Νάτσιου καθώς και αγαπημένα εντεχνολαϊκά ακούσματα και παλιά αγαπημένα λαϊκά. Μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια παράσταση που σέβεται το κοινό της…

     

    Οι μουσικοί:

    Ηρακλής Χατζηνικολάου: κιθάρα - μπουζούκι

    Κώστας Κανάκης: πιάνο - ακορντεόν

    Στέργιος Τράκας: βιολί

    και η Σοφία Νάτσιου: Λαούτο

     Μουσική επιμέλεια – ενορχήστρωση: Ηρακλής Χατζηνικολάου


    ΠΕΜΠΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012
    Έναρξη: 22:00 μ.μ
    Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό

    ΞΕΦΩΤΟ
    Λυκούργου 1-3, Λαδάδικα/Θεσσαλονίκη

    Τηλ. κρατήσεων: 693 1091534

     

     

    https://www.youtube.com/watch?v=6s3GluHKT0c

    https://www.youtube.com/watch?v=ptQoU_w_NVE

    https://www.youtube.com/watch?v=E-K9JPf5zKQ





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε