ελληνική μουσική
    503 online   ·  210.820 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Δαγκωτό... Reignstar & Parthian Shot

    Το Σαββατόβραδο της παραμονής των εκλογών προμηνύεται ποιοτικό, δυνατό & μελωδικό. Το καταξιωμένο Bat City, στην καρδιά της πόλης, φιλοξενεί δύο μπάντες που έρχονται από παλιά και θέλουν να πάνε μακρυά.

    Δαγκωτό... Reignstar & Parthian Shot

    Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ (digiworx)
    13 άρθρα στο MusicHeaven
    Σάββατο 05 Μαΐ 2012

    Οι σκληρές και ταυτόχρονα μελωδικές γραμμές, οι αισθαντικές φωνές, η εμπειρία και η μουσική ικανότητα που τις διακρίνουν, έρχονται να μας ταξιδέψουν σεHard Melodicμονοπάτια, γνώριμα αλλά και με σύγχρονο Metal ήχο.

    Οι Parthian shot με την δεκαετή πλέον εμπειρία τους, αποτελούνται από τους Παναγιώτη “Parthos” Παπαγεωργίου στα φωνητικά, Χρήστο Μιχάλη & Κώστα Σμόνο στις κιθάρες, Γιάννη Λυκάκη, μπάσσο, & Στέλιο “Βeast” Παύλου στα τύμπανα. Μια από τις μεγάλες στιγμές τους ήταν η πρόσφατη πρώτη Queen Tribute Live εμφάνισή τους στο “Κύτταρο” μπροστά σε 400 άτομα, με τίτλο “40 Years Queen”, ενώ ετοιμάζονται για την έκδοση της 2ης δικής τους δημιουργικής δουλειάς.

    Οι Reignstar νεοεμφανιζόμενο σχήμα από έμπειρα μέλη όπως οι ex-Rock Livin' Τάκης Τζανίμης κιθάρα και Φίλιππος Φιλιππίδης πλήκτρα, μαζί με τους Μάνο Λατίνο, μπάσο (Ηλύθια Πεδία), Δημήτρη Συνοδινό (Reload) τύμπανα & Γιάννη Καλύβα (Flying Mercury) φωνητικά, αποφάσισαν να περπατήσουν τους μουσικούς δρόμους του Hard Melodic Rock με prog Metal επιρροές και εμπιστοσύνη στην ψηλών standards μουσική τους ικανότητα. Θα αποκαλύψουν, εκτός των άλλων, για πρώτη φορά και τρία (3) δικά τους tracksενώ θα ακολουθήσουν ένα ειδικό concept παρουσίασης με ειδικά εφφέ και στήσιμο επάνω στη σκηνή.

    Την εκδήλωση υποστηρίζουν τα μουσικά Portals, magazines και ιντερνετικοί σταθμοί, Rocking.gr, radiomusicRock.com, Rockandroll.gr, southernRock.gr, flightofpegasus.gr, Rockoverdose.gr, musicmash.gr, η μπύρα “Μύθος”, τα μουσικά studios Angels P.R. & Jack Daniel's sound studio, καθώς επίσης και οι χορηγοί των συγκροτημάτων “Γοργόνειο” Μουσικό Καφενείο & Digiworx multi-media.

    Οι πόρτες του Bat City ανοίγουν στις 10.00 και η είσοδος είναι 8 Ευρώ με μπύρα/κρασί.

    Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, επισκεφθείτε το http://www.batcity.gr και για τις μπάντες, ενημερωθείτε από τα sites http://www.parthianshotband.gr & http://www.facebook.com/reignstarband


    Tags
    Μουσικά Είδη:MetalRockΜουσικά Όργανα:κιθάραΚαλλιτέχνες:Queen



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε