ελληνική μουσική
357 online   ·  208.855 μέλη

αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Μοναδικές μουσικές εκδηλώσεις Ωδείων στον ΙΑΝΟ

Οι συναυλίες έχουν τη μορφή μικρού φεστιβάλ, δίνουν ένα βήμα στα ωδεία, τους μαθητές και τους καθηγητές να αναδείξουν τη δουλειά τους και να παρουσιάσουν την εργασία τους.

Μοναδικές μουσικές εκδηλώσεις Ωδείων στον ΙΑΝΟ

Γράφει η Χρύσα Οικονομάκη (XrysaOikonomaki)56 άρθρα στο MusicHeaven
Σπούδασα κλασσική μουσική και πήρα 4 πτυχία και ένα δίπλωμα: Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας και Πιάνου και το Δίπλωμα Σύνθεσης. Το 1991 παράλληλα με την κλασσική το γύρισα στη ροκ μουσική. Για 4 χρόνια έπαιζα πλήκτρα και τραγουδούσα σε ροκ...
Σάββατο 05 Μαΐ 2012

Οι εκδόσεις Cambia σε συνεργασία με τα ωδεία της Αττικής διοργανώνουν πρωτότυπες ωδειακές συναυλίες, όπου τα παιδιά των ωδείων ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας μουσικά σύνολα κλασικής και σύγχρονης μουσικής.

 Πρωτότυπα μουσικά σχήματα παίζουν Locomondo, Πάνο Μουζουράκη, Ζακ Στεφάνου, Γιώργο Μυλωνά, Φοίβο Δεληβοριά, ΜELISSES, και έργα νέων συνθετών από τα βιβλία των Εκδόσεων Cambia.

 Οι συναυλίες αυτές δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά τα ωδεία και τις μουσικές σχολές της γειτονιάς σας, βοηθώντας σας στην επιλογή σχολής για το παιδί σας ή για εσας.

 Οι συναυλίες αυτές που έχουν τη μορφή μικρού φεστιβάλ, δίνουν ένα βήμα στα ωδεία, τους μαθητές και τους καθηγητές να αναδείξουν τη δουλειά τους και να παρουσιάσουν την εργασία τους.

 Eίσοδος ελεύθερη

 ΕΚΔΟΣΕΙΣ CAMBIA - ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΩΔΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ
10 ΜΑΪΟΥ, ώρα έναρξης 6:30
ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24, Αθήνα)


Tags
Καλλιτέχνες:LocomondoΖακ ΣτεφάνουΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

Αυτά τα διάβασες;