ελληνική μουσική
152 online   ·  208.872 μέλη

αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Cambia Fest στο Τριανόν

Οι εκδόσεις Cambia δίνουν βήμα σε Συνθέτες και σε Νέους Καλλιτέχνες.

Cambia Fest στο Τριανόν

Γράφει η Χρύσα Οικονομάκη (XrysaOikonomaki)56 άρθρα στο MusicHeaven
Σπούδασα κλασσική μουσική και πήρα 4 πτυχία και ένα δίπλωμα: Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας και Πιάνου και το Δίπλωμα Σύνθεσης. Το 1991 παράλληλα με την κλασσική το γύρισα στη ροκ μουσική. Για 4 χρόνια έπαιζα πλήκτρα και τραγουδούσα σε ροκ...
Πέμπτη 10 Μαΐ 2012

Οι εκδόσεις Cambia δίνουν βήμα σε Συνθέτες και σε Νέους Καλλιτέχνες, διοργανώνοντας μοναδικές συναυλίες που ξεχωρίζουν για την ποικιλία των ακουσμάτων τους και για την πρωτοτυπία παρουσίασής τους.

Στις 13 Μαϊου και ώρα 6:00μ.μ στο ΤΡΙΑΝΟΝ (Πατησίων & Κοδριγκτώνος) βραβευμένοι συνθέτες, νέοι καλλιτέχνες και πρωτότυπα μουσικά σχήματα θα παρουσιάσουν την εργασία τους με έργα κλασικά και

σύγχρονα. Σολίστ και μουσικά σχήματα που ποικίλουν σε μουσικά όργανα και ηχοχρώματα θα ταξιδέψουν τους παρευρισκόμενους κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον τους ως το τέλος.

Την πρώτη ώρα θα παρουσιάσουμε έργα από τα βιβλία των Εκδόσεων Cambia με τους σολίστ και τα μουσικά σύνολα που ηχογραφήθηκε το cd που συνοδεύει τα βιβλία.

Τη δεύτερη ώρα θα παρουσιάσουνν συνθέτες όπως ο Γιώργος Βαρσαμάκης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Σπύρος Μάζης κ.α τα έργα τους με σολίστ και μουσικά σύνολα.

Την τρίτη ώρα νέοι καλλιτέχνες, σολίστ και ταλαντούχα παιδιά θα παίξουν μια ποικιλία μουσικών έργων και τραγουδιών από την παγκόσμια μουσική βιβλιογραφία.

Η συναυλία θα κλείσει με το επαγγελματικό τζαζ σχήμα του Λουδοβίκου Σπίγγου, ενώ στο τέλος ο Χορηγός μας ΙΝΟ θα προσφέρει ένα κέρασμα έκπληξη στους παρευρισκόμενους για το κλείσιμο της βραδιάς.

 

ΤΡΙΑΝΟΝ

Διάθεση εισιτηρίων: 2108215469 & 6945375717 (απογευματινές ώρες)

Τιμή εισιτηρίων: 10 ευρώ και 8 το φοιτητικό.

ΚΟΔΡΙΓΚΤΩΝΩΣ 21 (ΠΑΤΗΣΙΩΝ 101)

ΜΕΤΡΟ ΒΙΚΤΩΡΙΑ


Tags


Αυτά τα διάβασες;