ελληνική μουσική
239 online   ·  209.336 μέλη

αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

PROVA Music Studios

Εδώ και 5 χρόνια, ο Χρήστος Βεντούρας, γνωστός από τη συμμετοχή του στους C:Real, έβαλε στοίχημα να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο των Studios πρόβας και ηχογράφησης.

PROVA Music Studios

Κυριακή 30 Σεπ 2012

 Δεν είναι πλέον μυστικό ότι το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό! Το 2007 όταν ξεκίνησε η λειτουργία του, ο χώρος ήταν πρωτόγνωρος για τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι τότε. Ο εξοπλισμός στην αιχμή της τεχνολογίας και η εξυπηρέτηση υποδειγματική, από καταρτισμένο προσωπικό εκπαιδευμένο και έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες και των πλέον απαιτητικών.

Δεν είναι τυχαίο πως τα PROVA Music Studios είναι σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων των πλέον καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Μέχρι σήμερα παραμένει στην αιχμή των εξελίξεων αναβαθμίζοντας διαρκώς κάθε πτυχή της επιχείρησης, αλλά και γενικότερα τον πήχη στο χώρο της πρόβας και της ηχογράφησης.

Τα PROVA Music Studios στεγάζονται σε ιδιόκτητο χώρο πάνω από 400τμ και διαθέτουν 4 αίθουσες. Οι αίθουσες είναι τόσο για πρόβα όσο και για ηχογράφηση, διαθέτουν aircondition, τηλέφωνο με απευθείας γραμμή στην υποδοχή και το bar, αρτιότατο εξοπλισμό και ψηφιακή κονσόλα, η οποία θυμάται τα settings του κάθε συγκροτήματος και έτσι αποφεύγονται σπατάλες χρόνου κατά το στήσιμο της μπάντας!

PROVA Music Studios

Να μην ξεχνάμε βέβαια και την άψογη θέα που διαθέτουν όλες οι αίθουσες, με αποκορύφωμα το Room 2 που το ένα παράθυρο είναι σαν κάδρο της Ακρόπολης!

Ο χώρος υποδοχής είναι πολύ άνετος και αποτελεί σημείο συνάντησης πολλών μουσικών δρώμενων και εκδηλώσεων. Το Bar είναι από μόνο του σημείο αναφοράς, καθώς διαθέτει αρτιότατη κουζίνα με burgers και γλυκά φτιαγμένα επί τόπου με σπιτική συνταγή! Το hamburger ειδικά είναι από τα καλύτερα που έχετε δοκιμάσει!

PROVA Music Studios

Διαθέτει επίσης free WiFi, δωρεάν άπλετο Parking αλλά και χώρο φύλαξης μουσικών οργάνων για τακτικούς επισκέπτες.

Τελευταία στα PROVA Music Studiosτρέχουν αρκετές προωθητικές ενέργειες κυρίως μέσω της PROVA Club Card, αλλά και προσφορές στα είδη στο bar, χαμηλότερες τιμές για πρόβες από το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και άλλα πολλά. Για ό,τι νεότερο σχετικά με τα PROVA Music Studios μπορείτε να ενημερώνεστε από την επίσημη ιστοσελίδα του: www.provastudio.com

PROVA Music Studios


Tags
Καλλιτέχνες:C:Real


σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε