ελληνική μουσική
    443 online   ·  210.817 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Ταινία για τον τραγουδιστή των Nirvana, Kurt Cobain

    Ένα νέο ντοκυμαντέρ για τον Kurt Cobain, τον τραγουδιστή του επιτυχημένου αμερικάνικου ροκ συγκροτήματος Nirvana που στιγμάτισε μια ολόκληρη γενιά, ετοιμάζεται και προβλέπεται να δωθεί στη δημοσιότητα μέσα στο 2014.

    Ταινία για τον τραγουδιστή των Nirvana, Kurt  Cobain

    Δευτέρα 10 Δεκ 2012

    Ταινία για τον τραγουδιστή των Nirvana, Kurt  Cobain

    Επικεφαλής στο project αυτό θα είναι ο παραγωγός και σκηνοθέτης Brett Morgen, που πρόσφατα ολοκλήρωσε το Crossfire Hurricane, το ντοκυμαντέρ για τους Rolling Stones που έκανε το ντεμπούτο του στα μέσα του Νοεμβρίου.

    Σύμφωνα με δηλώσεις του Morgen στους δημοσιογράφους, η Courtney Love, σύζυγος του Kurt Cobain με την οποία είχε αποκτήσει ένα κοριτσάκι, τον έπεισε να συμμετέχει σε αυτό το εγχείρημα. Οι συζητήσεις τους είχαν ξεκινήσει από το 2007 και αυτό που περίμεναν για να δημιουργήσουν αυτό το film ήταν η κατάλληλη στιγμή και αυτή η στιγμή ήρθε τώρα.

    Ο Morgan για τον αδιαμφισβήτητα χαρισματικό Cobain είπε ότι: “Ο Kurt δεν ήταν μόνο ένας εκπληκτικός συνθέτης και ένας εξαιρετικός μουσικός ήταν επίσης ένας απίστευτα ταλαντούχος καλλιτέχνης και σκηνοθέτης. Αυτό που θα προσπαθήσουμε να δείξουμε στο συγκεκριμένο film είναι ένα είδος αυτοβιογραφίας σε τρίτο πρόσωπο – σαν να ήταν ό ίδιος μαζί μας και να δημιουργούσαμε από κοινού ένα ντοκυμαντέρ για τη ζωή του.”

    Εμείς διαβάζοντας την είδηση αρπάξαμε την ευκαιρία για να ξανακούσουμε αγαπημένα κομμάτια των Nirvana και να τα μοιραστούμε μαζί σας!We still miss you men!

    Ταινία για τον τραγουδιστή των Nirvana, Kurt  Cobain

    Πηγές: gibson.com, guardian.co.uk


    Tags
    Καλλιτέχνες:Nirvana



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #26262   /   30.12.2012, 19:58   /   Αναφορά

    θελω πολυ να δω την ταινια ντοκιμαντερ ,οτι κι αν ειναι . !!!!