ελληνική μουσική
    498 online   ·  210.826 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Bjork ...η επιστροφή!

    Η υπέροχη Bjork ζήτησε συγνώμη από το κοινό της που αναγκάστηκε να ακυρώσει ξαφνικά κάποιες από τις εμφανίσεις της νωρίτερα μέσα στο έτος. Δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα που την ταλαιπωρούσε πριν βεβαιωθεί ότι όλα αυτά ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Πλέον δηλώνει ότι ανυπομονεί να ξαναερμηνεύσει για όλο τον κόσμο, με τον δικό της μοναδικό τρόπο μέσα στο 2013.

    Bjork ...η επιστροφή!

    Δευτέρα 24 Δεκ 2012

    Πριν λίγα μόλις χρόνια οι γιατροί διέγνωσαν στην Bjork έναν δύσκολο πολύποδα στις φωνητικές της χορδές. Aρχικά προσπάθησε λόγω της ιδιαιτερότητας της μορφής του να τον αντιμετωπίσει με φυσικές μεθόδους και για 4 χρόνια προσπαθούσε να τον καταπολεμήσει με διατροφή. Καθώς η τεχνολογία εξελισσσόταν μπήκε στον πειρασμό να δοκιμάσει μια πρωτοποριακή μέθοδο με lazer όπου στην περίπτωσή της έκανε το θαύμα της!

    Biophilia: Πλήρες Άλμπουμ

    To νέο ατμοσφαιρικό άλμπουμ της Bjork κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό με τίτλο biophilia και έχει προταθεί ήδη για 2 βραβεία Grammy που θα γίνουν στις 10 Φεβρουαρίου του 2013. Οι υποψηφιότητες είναι για τις κατηγορίες Best Alternative Music Album και Best Recording Package. Στο άλμπουμ αυτό μπορεί να ανακαλύψει κάποιος την σύνδεση της φύσης, της μουσικής και της τεχνολογίας.

    Ανακοινώθηκε επίσημα ότι το 2013 θα γίνει και παρουσίαση του biophilia στο Παρίσι. Συνολικά για 6 μόνο παραστάσεις, τις 4 από τις οποίες θα πραγματοποιήσει στο μικρό και ιδιαίτερο Le cirque en chantier και 2 στο παγκοσμίως γνωστό Le zenith. Σε όλες τις συναυλίες το κοινό θα κάθεται σχηματίζοντας έναν πλήρες κύκλο γύρω από τη σκηνή. Στο Le Zenith αυτή θα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το χρονοδιάγραμμα των παραστάσεων έχει ως εξής:

    21/2/2012 – le cirque en chantier
    24/2/2013 - le cirque en chantier
    27/2/2012 - le cirque en chantier
    2/3/2013 - le cirque en chantier
    5/3/2013 – le zenith
    8/3/2013 – le zenith

    Bjork ...η επιστροφή!

    Το ολοκαίνουργιο video του κομματιού Mutual Core που είναι σκηνοθετημένο από τον νέο καλλιτέχνη και οραματιστή Αndrew Τhomas Ηuang βγήκε στη δημοσιότητα και είναι στη διάθεσή σας.

    Πηγές: pitchfork.com, bjork.com


    Tags
    Καλλιτέχνες:Grammy



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε