ελληνική μουσική
275 online   ·  209.851 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Οι Imam Baildi πήραν παράταση... στο Kookoo!

Τον τελευταίο μήνα, η αγαπημένη μας μουσική κολεκτίβα Imam Baildi μέτρησε 15 live σε πόλεις στην Ελλάδα και 2 sold-out εμφανίσεις στο Babylon της Κωνσταντινούπολης. Από όλα τα live ξεχώρισαν όμως οι 6 μοναδικές βραδιές στο Kookoo Live Music Bar

Οι Imam Baildi  πήραν παράταση... στο Kookoo!

Σάββατο 05 Ιαν 2013

Συνεχίζονται οι Παραστάσεις και ...με Special Guests!

Imam Baildi φαίνονται να έχουν βρει το νέο τους στέκι: η συνταγή έχει δέσει, ο χορός ξεκινάει νωρίς και ο κόσμος έχει ήδη αγκαλιάσει τα κομμάτια που πρώτη φορά παρουσιάζονται στη μουσική σκηνή του Kookoo.

Έτσι, η παρέα των Imam αποφάσισε να συνεχίσει τις εμφανίσεις της και τον Ιανουάριο και να γεμίσει τα βράδια τις Παρασκευής με ένα ανεβαστικό live ειδικά προετοιμασμένο για να αποβάλλετε τη μελαγχολία του τέλους των γιορτών.

Και επειδή στους Imam αρέσουν οι εκπλήξεις, κάθε τόσο θα μοιράζονται τη σκηνή και με έναν (ή περισσότερους) εκλεκτούς καλεσμένους από το χώρο της μουσικής (και όχι μόνο) τους οποίους θα ανακοινώνουν λίγες μέρες πριν στη σελίδα τους στο facebook.

Κάθε Παρασκευή στο ΚοοΚοο Live Music Βar

Είσοδος 12 Ευρώ με ποτό.

Οι Imam Baildi  πήραν παράταση... στο Kookoo!

Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε