ελληνική μουσική
    774 online   ·  210.833 μέλη
    Το όνομα των Αpurimac είναι συνδεδεμένο με τη μουσική της Λατινικής Αμερικής, έτσι όπως την έκαναν γνωστή στη χώρα μας, μέσα από την επιτυχημένη τους παρουσία εδώ και δύο δεκαετίες, αλλά και από τις συνεργασίες τους με μερικούς από τους πιο γνωστούς έλληνες καλλιτέχνες, όπως ο Παντελής Θαλασσινός, ο Γιώργος Νταλάρας, οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας κ.ά. Το συγκρότημα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα live και μάλιστα μέχρι σήμερα έχει κάνει περισσότερες από χίλιες συναυλίες! Δείτε φωτογραφίες από τις συναυλίες τους, έτσι όπως τις κατέγραψε η φωτογραφική μηχανή του MusicHeaven...
    Τετάρτη 05 Μαΐ 2004
    Αυτόν τον καιρό και εν μέσω της προετοιμασίας του νέου τους cd, εμφανίζονται κάθε Κυριακή μέχρι το τέλος Μαϊου, στο Multi22, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που αξίζει να δείτε, για να ζήσετε από κοντά τη μαγεία της παραδοσιακής μουσικής των ¶νδεων, να συνδυάζεται υπέροχα με το δυναμισμό του Αφροκουβανέζικου ρυθμού της Καραϊβικής, με αποτέλεσμα ένα εκρηκτικό κλίμα.

    Το live ξεκινά στις 5 το απόγευμα με ελεύθερη είσοδο, στον πρώτο όροφο του Multi22, το οποίο βρίσκεται Ερμού 116 και Λεωκορίου, Ψυρρή, τηλ. 210-3316766.

    Το MusicHeaven παρακολούθησε μία από τις εμφανίσεις τους και σας εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες, μικρό δείγμα του εκρηκτικού εξωτικού κλίματος, που δημιουργούν στα live τους οι Αpurimac.

    Φωτογραφίες: Μιχάλης Αλιάγας








    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε