ελληνική μουσική
200 online   ·  209.850 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Vanessa-mae: Βάζει στον “πάγο” τη μουσική κυνηγώντας το όνειρο της Ολυμπιάδας!

Η εντυπωσιακή, βιολινίστρια Vanessa-mae ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα διάλειμα από τη μουσική ελπίζοντας να καταφέρει να αγωνιστεί ως αθλήτρια του σκι στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες με την ομάδα της Ταιλάνδης το 2014.

Vanessa-mae: Βάζει στον “πάγο” τη μουσική κυνηγώντας το όνειρο της Ολυμπιάδας!

Τρίτη 22 Ιαν 2013


Η 34χρονη στάρ θα προχωρήσει σε μια μεγάλη παύση διάρκειας 12 μηνών έτσι ώστε να μπορέσει να αφοσιωθεί απόλυτα στην προπόνησή της για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Sochi της Ρωσίας τον Φεβρουάριο του 2014.

Οι άνθρωποι ξαφνιάζονται όταν την βλέπουν να πατινάρει. Αλλά ήταν το όνειρό της να γίνει αθλήτρια του σκι από τα 14 της. Ο κίνδυνος τραυματισμού την φοβίζει αλλά όπως η ίδια λέει: “Η ζωή είναι πολύ σύντομη και πρέπει να την ζήσουμε.” Και μόνο το γεγονός ότι θα ξεκινήσει την προπόνηση για την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα για εκείνη.

Το πλήρες της όνομα είναι Vanessa-Mae Vanakorn Nicholson. Βρετανίδα υπήκοος με Ταιλανδέζικο διαβατήριο από τον πατέρα της, τον Vorapong Vanakorn. Με την συμμετοχή της στους αγώνες ελπίζει να τον κάνει περήφανο.


Η Vanessa-mae σκοπεύει να επιστρέψει στην καλλιτεχνική σκηνή αφού ικανοποιήσει την αθλητική της φιλοδοξία. Όπως είπε γνωρίζει πως είναι καιρός για ένα νέο άλμπουμ, η συμμετοχή της όμως στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα της δώσει μια νέα ώθηση. Γιατί το να ζήσει το όνειρό της ως αθλήτρια του σκι είναι σπουδαίο αλλά η καλύτερη δουλειά στον κόσμο είναι, να βρίσκεται στη σκηνή, παίζοντας μουσική!

Πηγές: Reuter, contactmusic.com

Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε