ελληνική μουσική
    829 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    3rdEyeGirl: Ένας “κλέφτης” μουσικής ανάμεσά μας;

    Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον χρήστη με το όνομα 3rdEyeGirl στο twitter που στον λογαριαμό του δεν χάνει ευκαιρία να μας ξαφνιάζει ευχάριστα με τις ακυκλοφόρητες αναρτήσεις του.

    3rdEyeGirl: Ένας “κλέφτης” μουσικής ανάμεσά μας;

    Πέμπτη 24 Ιαν 2013

    Ο 3rdEyeGirl ανεβάζει κομμάτια καλλιτεχνών πολύ πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά ακόμα και αν αυτά βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, για παράδειγμα από κάποια ζωντανή εμφάνιση και σίγουρα αρκετά πριν την στουντιακή τους ολοκλήρωση.

    Η τελευταία ανάρτηση του χρήστη 3rdEyeGirl που έγινε στις 16/1/2013 είναι ηχογράφηση από live εμφάνιση και αφορά στο νέο κομμάτι του Prince με τίτλο Screwdriver το οποίο ο καλλιτέχνης ανέβασε μόλις χθες στην ιστοσελίδα του!!!

    To σίγουρο πάντως είναι πως ο συγκεκριμένος λογαριασμός του 3rdEyeGirl, έχει δημιουργήσει αρκετά ερωτηματικά ως προς το ποιός να βρίσκεται πίσω από αυτόν, πως καταφέρνει να έχει πρόσβαση σε τέτοιο ακυκλοφόρητο υλικό ο ιδιοκτήτης του αλλά και το γιατί ένας καλλιτέχνης όπως ο Prince, που είχε κάνει δήλωση το 2010 ότι το διαδίκτυο έχει τελειώσει και γι'αυτό αρνείται να κάνει χρήση των ψηφιακών μέσων διανομής για την μουσική του, δεν το έχει ήδη κατεβάσει.

    Και ενώ το video του Screwdriver που κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο, δεν καταφέρνει απαραίτητα να απαντήσει σε καμμία από τις παραπάνω ερωτήσεις ίσως προσφέρει ένα δυνατό στοιχείο για την επίλυση αυτού του μυστηρίου: Το avatar του λογαριασμού που χρησιμοποιεί ο χρήστης 3rdEyeGirl (ένα γυναικείο πρόσωπο με 3 μάτια) είναι ίδιο με το σχέδιο που έχει επάνω του το drum kit στο video που έχει αναρτήσει ο εν λόγο καλλιτέχνης. Λέτε να είναι σύμπτωση;

    Υ.Σ. Εμείς πάντως σύμπτωση ή όχι απολαύσαμε το κομμάτι! :)

    Πηγή: rollingstone.com, thedawnexperience.co.uk


    Tags
    Καλλιτέχνες:Prince



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #26567   /   01.02.2013, 02:11   /   Αναφορά

    ο prince κατεβασε το δικο του βιντεο απο το youtube........