ελληνική μουσική
79 online   ·  209.322 μέλη

αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

...και το όνομα αυτού: “Delta Machine”!

Το θρυλικό συγκρότημα της δεκαετίας του '80 Depeche Mode, ανακοίνωσε και επίσημα το όνομα του πολυαναμενόμενου νέου άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου 2013. Το Delta Machine από την Columbia βρίσκεται προ των πυλών!

...και το όνομα αυτού: “Delta Machine”!

Κυριακή 27 Ιαν 2013

Αυτή θα είναι η πρώτη δουλειά που βγάζουν στην αγορά μετά το Sounds Of The Universe, του 2009. Η παραγωγή έχει γίνει από τον επί σειρά ετών συνεργάτη τους Ben Hillier.

Αν και οι ρίζες των Depeche Mode βρίσκονται βαθιά μέσα στην ηλεκτρονική Pop του '80, πολλά Metal συγκροτήματα τους αναφέρουν ως ένα από τα βασικά group που επηρρέασαν και καθόρισαν την μουσική τους κατεύθυνση. Σε αυτές τις μπάντες συμπεριλαμβάνονται οι Deftones, Linkin Park, Fear Factory και Rammstein.

Το Delta Machine, που θα παρουσιαστεί στο κοινό στις 26 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει εκτός από την απλή και ειδική έκδοση με 4 extra κομμάτια και ένα βιβλίο 28 σελίδων με φωτογραφικό υλικό από τους Depeche Mode.  Αυτό το καλοκαίρι το συγκρότημα προγραμματίζει μια περιοδεία στην Ευρώπη διάρκειας 34 ημερών και στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι πρόκειται να επισκεφτούν και την χώρα μας το Μάϊο.

Το πρώτο video του άλμπουμ θα βρίσκεται στην διάθεση του κοινού μέσω VEVO, από 1η Φεβρουαρίου και ο τίτλος του είναι Heaven.

Παραθέτουμε και τα υπόλοιπα κομμάτια που συμπεριλαμβάνονται στο Delta Machine:

01 Welcome to My World
02 Angel
03 Heaven
04 Secret to the End
05 My Little Universe
06 Slow
07 Broken
08 The Child Inside
09 Soft Touch/Raw Nerve
10 Should Be Higher
11 Alone
12 Soothe My Soul
13 Goodbye

Bonus disc:

01 Long Time Lie
02 Happens All the Time
03 Always
04 All That's Mine

Πηγές: ultimate-guitar.com, pitchfork.com


Tags
Μουσικά Είδη:MetalPopΚαλλιτέχνες:RammsteinDeftonesDepeche ModeLinkin Park


σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

trelakias Chat
Φθασμένος
#26542   /   28.01.2013, 13:04   /   Αναφορά

Το tour στην Ευρώπη ξεκινά στις 7 Μαϊου και ακόμα δεν έχω δει κάποια ανακοίνωση του setlist (?)  Μάλλον θα έχει πολύ υλικό από τον καινούριο δίσκο για την προώθησή του.

Desmar Chat
Φθασμένος
#26543   /   28.01.2013, 15:34

Πιθανολογούμε ότι αυτή θα είναι η κατεύθυνση δηλ. ένταση στο promo του νέου άλμπουμ γιατί και στα ξένα μέσα δεν έχουμε βρει άλλες σχετικές αναφορές. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα χρονολογικά θα είμαστε από τους πρώτους που θα έχουν την ευκαιρία να νοιώσουν τον παλμό της νέας τους δουλειάς...{#emotions_dlg.thumbup}