ελληνική μουσική
    796 online   ·  210.851 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Ο Tom Morello σε περιοδεία με τον Springsteen!

    Ο Tom Morello, κιθαρίστας των Rage Against The Machine, θα συμμετέχει στην περιοδεία του Bruce Springsteen και των E Street Band στην Αυστραλία.

    Ο Tom Morello σε περιοδεία με τον Springsteen!

    Γράφει το μέλος ΜusicHeaven.gr
    2 άρθρα στο MusicHeaven
    Τρίτη 29 Ιαν 2013


    O Morello θα αντικαταστήσει για 9 εμφανίσεις τον Steven Van Zandt που θα διακόψει για ένα διάστημα την περιοδεία για τα γυρίσματα του 2ου κύκλου της τηλεοπτικής, δραματικής, Αμερικανο-Νορβηγικής σειράς Lillyhammer, στην οποία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.


    Δεν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί o Morello επί σκηνής με τον Springsteen. Έχει συμβεί σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν να παίξουν ξανά μαζί αλλά ως guest και όχι ως βασικός κιθαρίστας. Στις 26 Απριλίου του 2012, είχε συνοδεύσει το Boss στη σκηνή του Los Angeles στα κομμάτια "Death to My Hometown," "Jack of All Trades," και "The Ghost of Tom Joad."



    Αυτό που μένει να δούμε, είναι το κατά πόσο ο Morello θα είναι σε θέση να ακολουθήσει τον Springsteen, ο οποίος, είναι γνωστός για τις τρίωρες τουλάχιστον σε διάρκεια συναυλίες του. Κάποιες ζωντανές εμφανίσεις του ακόμα και πέρσι το καλοκαίρι, κράτησαν κοντά στις 4 ώρες κάτι θα αποτελέσει σίγουρα μια αλλαγή στο πρόγραμμα του Morello που έχει συνηθίσει πολύ πιο σύντομα σε διάρκεια live με τις προηγούμενες μπάντες του, δηλαδή τους Rage Against The Machine και Audioslave.


    O Van Zandt θα επιστρέψει στην περιοδεία στις 29 Απριλίου για τις 3 πολύ μεγάλες συναυλίες που θα δωθούν σε στάδια της Στοκχόλμης στις αρχές Μαΐου.

    Tο Αμερικάνικο rap metal συγκρότημα Rage Against the Machine από το Los Angeles δημιουργήθηκε το 1991 και μέλη του είναι: ο Zack de la Rocha (τραγούδι), οTim Commerford (μπασίστας και φωνητικά), ο Tom Morello (κιθαρίστας) και ο Brad Wilk (drums). Οι Rage Against the Machine έγιναν γνωστοί για τις πολιτικές τους τοποθετήσεις τις οποίες έκφραζαν σε πολλά κομμάτια τους. Μέχρι το 2010 είχαν πουλήσει σε όλο τον κόσμο πάνω από 16 εκκατομύρια δίσκους. Αν και δεν υπάρχουν κάποια σχέδια για την παραγωγή νέου υλικού συνεχίζουν τις ζωντανές τους εμφανίσεις.

    Πηγές: gibson.com, wikipedia.org, artistdirect.com, rollingstone.com





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε