ελληνική μουσική
520 online   ·  209.853 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Θάνος Καλλίρης - Δικιά σου (videoclip)

Ύστερα από το γιορτινό ντεμπούτο της συνεργασίας του με το Θάνο Καλλίρη, ο mcΦως παρουσιάζει ένα καινούριο κομμάτι με τον αγαπημένο καλλιτέχνη. Αφήστε τα σχόλιά σας στο τέλος της παρουσίασης.

Θάνος Καλλίρης - Δικιά σου (videoclip)

Κυριακή 03 Φεβ 2013

(από Δελτίο Τύπου)

Το νέο τραγούδι, "Δικιά σου", αντλώντας στοιχεία από τους χώρους της Disco house και rnb μουσικής, μιλά για τη διαχρονικότητα και τη δημιουργική δύναμη που έχει η αληθινή αγάπη στις ανθρώπινες σχέσεις. 

Η συμμετοχή του Θάνου Καλλίρη στο τραγούδι "Δικιά σου" υπογράφει ένα μελωδικό ταξίδι στο γνωστό προορισμό της αγάπης, τον οποίο έχει υπηρετήσει με μοναδικό τρόπο ο γνωστός καλλιτέχνης, μέσα από μια διαφορετική μουσική διαδρομή που χαράσσεται από τη λυρική πένα του mcfws. 

Ο απέριττος χαρακτήρας του κομματιού "Δικιά σου" αποδίδεται και στο μουσικό video clip του τραγουδιού, στο οποίο σχεδιάζονται, με έναν πρωτότυπο τρόπο (ίσως για πρώτη φορά σε ελληνικό μουσικό video clip), εικόνες και χρώματα αγάπης.

Η θεματολογία των σκίτσων του video clip έχει αντληθεί από το διαδίκτυο και η απόδοσή τους φέρει την υπογραφή του Βολιώτη σκιτσογράφου ΠικαιΦή.

To σενάριο, τη σκηνοθεσία και το sketch animation video clip επιμελήθηκε ο Δημήτρης Τσιώτας, ο οποίος υπογράφει επίσης τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού. Στα φωνητικά ο Άλκης Πλακιάς.


Tags
Μουσικά Είδη:DiscoΚαλλιτέχνες:Θάνος ΚαλλίρηςΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε