ελληνική μουσική
459 online   ·  210.208 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Oι KISS ροκάρουν επί 40 χρόνια και το γιορτάζουν!

Οι Kiss, έκαναν την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση στις 30 Ιανουαρίου του 1973. Ένα live που απέφερε κέρδος στο συγκρότημα 50$ και πραγματοποιήθηκε σε ένα club της Νέας Υόρκης με κοινό μόλις 10 άτομα!

Oι KISS ροκάρουν επί 40 χρόνια και το γιορτάζουν!

Τετάρτη 06 Φεβ 2013

Από την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση έχουν περάσει πολλές δεκαετίες επιτυχημένης πορείας και τα χαρακτηριστικά βαμμένα πρόσωπά τους σε λευκό και μαύρο, είναι σήμα κατατεθέν του συγκροτήματος αυτού όπως και η μουσική τους, που αντέχει στο χρόνο!

Για να γιορτάσουν το γεγονός ότι επί 4 δεκαετίες ροκάρουν όλο τον κόσμο, τα βασικά μέλη των Kiss άφησαν το δικό τους γραπτό μήνυμα στην ιστοσελίδα τους θέλοντας έτσι να ευχαριστήσουν το κοινό που φανατικά τους στηρίζει. Τους Kiss σήμερα αποτελούν οι: Paul Stanley (κιθάρα, φωνή), Gene Simmons (μπάσο, φωνή), Eric Singer (drums, κρουστά, φωνητικά), Tommy Thayer (κιθάρα, φωνητικά)


Ο Paul Stanley είπε ότι οι Kiss κατάφεραν να ξεπεράσουν κατά πολύ τις αρχικές του προσδοκίες. Μαζί με τον Peter και τον Ace κλώτσησαν όσες πόρτες στάθηκαν εμπόδιο μπροστά τους και θεωρεί ότι κάθε μέλος της μπάντας που συμπορεύτηκε μαζί τους στη διάρκεια όλων αυτών των δεκαετιών, συνέβαλε ουσιαστικά ώστε το αρχικό του όνειρο για μια 5ετία δόξας να μετατραπεί σε 40 χρόνια πραγματικότητας.

Ο μπασίστας Gene Simmons κάνει μια αναφορά στο συγκρότημα που είχαν με τον Paul, τους Wicked Lester από το οποίο αποχώρησαν. Αν και είχαν συμβόλαιο στα χέρια τους και είχαν ήδη ολοκληρώσει το άλμπουμ τους, ένοιωθαν απογοητευμένοι επειδή απλά δεν ήταν αυτό που είχαν οραματιστεί. Ο Simmons είχε κάποιες επιχειρηματικές δεξιότητες και ανέλαβε χρέη manager. Τηλεφώνησε σε ένα μέρος που λεγόταν Popcorn in Queens, στη NY και στο τηλέφωνο κατάφερε να πείσει τον άνθρωπο που μιλούσε να προσλάβει ένα συγκρότημα που σύντομα θα άλλαζε το όνομά του από Wicked Lester σε Kiss.

Το νεώτερο μέλος της εντυπωσιακής αυτής μπάντας, ο κιθαρίστας Tommy Thayer, δήλωσε περήφανος που ανήκει σε ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα στην ιστορία της Rock μουσικής.

Μετά από 20 άλμπουμ, εκατομμύρια πωλήσεις και αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις, η ενέργεια των Kiss παραμένει αναλοίωτη διατηρώντας τον ίδιο έντονο παλμό όπως και πριν από 10, 20, 30, 40 χρόνια.

Πηγή: gibson.com, wikipedia.org, skullsnbones.com


Tags
Μουσικά Είδη:RockΚαλλιτέχνες:Kiss


σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε