ελληνική μουσική
254 online   ·  209.851 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Μήνυμα ευαισθητοποίησης από τον Elton John

Ο Elton John και ο καλλιτέχνης Ai Weiwei είναι μερικοί μόνο από τους διάσημους που πρόσφεραν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το αίμα τους για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο στον αγώνα κατά του Aids.

Μήνυμα ευαισθητοποίησης από τον Elton John

Παρασκευή 15 Φεβ 2013

Αντί για τριαντάφυλλα και κάρτες με μηνύματα αγάπης οι: Elizabeth Hurley, Stephen Fry και πολλοί ακόμα σημαντικοί καλλιτέχνες πρόσφεραν το αίμα τους για να δείξουν έμπρακτα ότι η αγάπη βρίσκεται μέσα μας και να στηρίξουν με τον τρόπο αυτό τον αγώνα κατά του AIDS φέτος στην γιορτή των ερωτευμένων.

Μήνυμα ευαισθητοποίησης από τον Elton John

Ο Σερ Elton και ο καλλιτέχνης Ai Weiwei, διάσημος για την κατασκευή του σταδίου που έγινε γνωστό ως “η φωλιά” στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου το 2008, συνεργάστηκαν σε μια καμπάνια με το όνομα Love Is In My Blood (η αγάπη βρίσκεται στο αίμα μου) που είναι μια πράξη ανθρωπισμού και αληθινής αγάπης. Ο Weiwei δημιούργησε ένα φιλμ μικρής διάρκειας που δείχνει τις λέξεις “Love is in OUR Blood” με μουσικό χαλί τον ήχο μιας καρδιάς που πάλεται. Το video προβάλεται από τις 14 Φεβρουαρίου τα μεσάνυχτα στο Λονδίνο, την Νέα Υόρκη και στην Ουκρανία όπου παρουσιάζεται και η μεγαλύτερη έξαρση της επιδημίας στην Ευρώπη.

Στόχος της καμπάνιας είναι να βοηθήσει ώστε το θέμα του AIDS να βρεθεί και πάλι στην κορυφή της επικαιρότητας, να ενισχυθεί η μάχη για την αντιμετώπισή του αλλά και η εξάλειψη του κοινωνικού στίγματος που συνδέεται με την ασθένεια αυτή. Το Ίδρυμα Elton John για το AIDS που διοργανώνει όλη αυτή την προσπάθεια στηρίζεται από ένα σημαντικό αριθμό διασημοτήτων μεταξύ των οποίων και ο κωμικός David Walliams, ο chef Jamie Oliver, ο συγγραφέας Paulo Coelho και οι μουσικοί Jessie J και Florence Welch. Όλοι προσφέρουν μια σταγόνα αίμα από το δάχτυλό τους και ανεβάζουν την φωτογραφία τους στο tweeter με το slogan Love Is In My Blood για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο.

Μήνυμα ευαισθητοποίησης από τον Elton John

Πηγή: telegraph.co.uk   

Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

#26672   /   15.02.2013, 20:37   /   Αναφορά

Πραγματικά είναι αλήθεια πως...''Love is in our blood''!


Εγώ λέω πως ο Elton John και ο Ai Weiwei έχουν δίκιο που λένε ότι η πράξη τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι πραγματική αγάπη!


(Χρόνια Πολλά σε όλα τα ερωτευμένα ζευγαράκια!!){#emotions_dlg.inlove}