ελληνική μουσική
    776 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    David Bowie-Iggy Pop: Η θρυλική τους συνεργασία σε ταινία!

    Oι εταιρείες παραγωγής Egoli Tossell και Altered Image θα παράγουν μια ταινία με τίτλο Lust For Life με θέμα την μυθική συνεργασία που είχαν την δεκαετία του '70 στο Δυτικό Βερολίνο, ο David Bowie με τον Iggy Pop.

    David Bowie-Iggy Pop: Η θρυλική τους συνεργασία σε ταινία!

    Δευτέρα 18 Φεβ 2013

    Τα θρυλικά χρόνια της συνεργασίας του κορυφαίου αυτού μουσικού διδύμου στο Βερολίνο που οδήγησε από την μια πλευρά τον Bowie στην δημιουργία της τριλογίας του Low, Heroes και Lodger και τον Iggy Pop με τη σειρά του στα άλμπουμ The Idiot και Lust For Life θα αποτυπωθούν στην μεγάλη οθόνη.

    David Bowie-Iggy Pop: Η θρυλική τους συνεργασία σε ταινία!

    Η Βρετανική εταιρεία παραγωγής Altered Image έχει ήδη συνάψει συνεργασία με την εταιρεία Egoli Tossell με έδρα το Βερολίνο για την συμπαραγωγή της βιογραφικής αυτής ταινίας. Σκηνοθέτες θα είναι οι Gabriel Range με τον Robin French. 


    Δεν θα είναι μια συνηθισμένη βιογραφική Rock ταινία όπου κανένας δεν πεθαίνει στο τέλος, σύμφωνα με δήλωση της Egoli Tossell συμπληρώνοντας ότι το κεντρικό θέμα της δεν θα είναι επικεντρωμένο μόνο στο μουσικό δίδυμο αυτό καθεαυτό, αλλά περισσότερο στην πόλη του Δυτικού Βερολίνου που μετατράπηκε σε καλλιτεχνικό κέντρο για δημιουργούς και δραστηριότητες όλου του φάσματος της τέχνης την δεκαετία του 1970.


    Να θυμίσουμε ότι ο Bowie εξέπληξε ευχάριστα στις 8 Ιανουαρίου τους θαυμαστές του όταν, την ημέρα των 66ων γεννεθλίων του έσπασε την μακρόχρονη μουσική του σιωπή με την αποκάλυψη ενός κομματιού με τίτλο Where Are We Know που συνοδευόταν από video και την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του καινούργιου του άλμπουμ με τίτλο The Next Day, που θα ακολουθήσει τον Μάρτιο του 2013.

    David Bowie-Iggy Pop: Η θρυλική τους συνεργασία σε ταινία!

    Πηγές: nme.com, hollywoodreporter.com


    Tags
    Μουσικά Είδη:PopRockΚαλλιτέχνες:David BowieIggy Pop



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε