ελληνική μουσική
392 online   ·  210.215 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Σε πρώτη εμφάνιση

Η Alternative Rock Ελλάδα: Γνωρίστε τους DisplayeD

Κι όμως η Ελλάδα στέκεται στην αγγλόφωνη εναλλακτική μουσική κοινότητα με απόλυτη αξιοπρέπεια. 

Η Alternative Rock Ελλάδα: Γνωρίστε τους DisplayeD

Γράφει το μέλος Musick / 1 άρθρα στο MusicHeaven
Τρίτη 26 Φεβ 2013

Πολλές οι αξιόλογες παρουσίες μας στον χώρο την τελευταία 10ετία, όπως οι «Cyanna», οι «Matisse», η «Monika», οι «Raining Pleasure», οι «transistor» και άλλοι τόσοι που αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η μουσική δεν έχει σύνορα, όρια ή «γλώσσα».

Για πάμε να γνωρίσουμε και κάτι καινούριο.. «DisplayeD» από την μακρινή Δράμα..

Με την είσοδο του νέου χρόνου επισημοποιήθηκε η επίσημη κυκλοφορία του δεύτερου σε σειρά EP των «DisplayeD», μιας αγγλόφωνης Alternative/Indie Rock μπάντας με αρκετά σημαντικά επιτεύγματα στο βιογραφικό της μέχρι σύμερα.

 Οι «DisplayeD» δημιουργήθηκαν το 2005, παίζοντας μουσική σε μικρές αποθήκες και υπόγεια, αντλώντας τις ψυχεδελικές Rock επιρροές τους από εφηβικές ανησυχίες και μετατρέποντας τες γρήγορα σε μελωδίες. Στην έως τώρα πορεία τους έχουν κερδίσει πρώτη θέση στον διαγωνισμό «Super Band Contest» του δήμου Ηρακλείου και του Super Radio το 2011, πήραν την 10η θέση μεταξύ των Ελληνικών συμμετοχών του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού «Eurovoice» το 2010, έφτασαν στα ημιτελικά του μουσικού διαγωνισμού ΝΑΚΑ το 2006 και πραγματοποίησαν πολλά αξιόλογα support (Βρετανοί Puressence, Γιάννης Αγγελάκας).

Το νέο τους EP με τίτλο «A Life DivideD», είναι μια προσωπική Self-Release δουλειά. Διατίθεται σε Digital Free Download και HandMade Physical Copies (Limited Edition) από την Official σελίδα τους και το BandCamp.com (http://DisplayeD.BandCamp.com) και είναι μια καλοδουλεμένη, έντονη και χαρακτηριστική εναλλακτική Rock κατεύθυνση με στοιχεία Grunge/Funk και Post Rock, με ιδιαίτερες παραγωγές.

Από τις 9 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί και επισήμως το νέο τους Video Clip του track “WaterProof” που οι λήψεις πραγματοποιήθηκαν την 1ή, 2ή και 3ή ημέρα του νέου έτους.

Περισσότερα στο επίσημο website τους: http://www.DisplayeDBand.eu


Πηγή/Σύνταξη: www.Musick.gr


Tags
Μουσικά Είδη:Alternative RockPost RockRock


σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε