ελληνική μουσική
370 online   ·  210.186 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Η πρώτη ταινία για τους Ramones είναι στα σκαριά...

Σύμφωνα με την χήρα του Jonny Ramone μια ταινία για το πρώτο πανκ-ροκ συγκρότημα όπως τους θεωρούν πολλοί, είναι σε φάση προετοιμασίας και θα ξεκινήσει να γυρίζεται σύντομα.

Η πρώτη ταινία για τους Ramones είναι στα σκαριά...

Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr / 939 άρθρα στο MusicHeaven
Τρίτη 19 Μαρ 2013

Η Linda Ramone δήλωσε ότι έχει στα σκαριά μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά για να ξεκινήσει η παραγωγή μιας ταινίας για τους υπέροχους Ramones. Ακόμα βέβαια δεν έχει απόλυτα ξεκαθαριστεί αν το περιεχόμενό της θα εστιάζει κυρίως στην μπάντα ως σύνολο ή μόνο στην αυτοβιογραφία του Johnny Ramones.

Η ίδια δήλωσε ότι μια ταινία για την ιστορική μπάντα είναι κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει και η προσφορά για την υλοποίησή της βρίσκεται ήδη στα χέρια της. Η τελική κατεύθυνση της ταινίας το πιθανότερο είναι ότι θα εξαρτηθεί από τις τελικές αποφάσεις των κληρονόμων ή/και υπολοίπων δικαιούχων των δικαιωμάτων της μουσικής του συγκροτήματος.

Το σίγουρο είναι ότι η Linda Ramone προτίθεται να προχωρήσει αυτό το project όπου και αν καταλήξει ως θεματολογία. Οι σύγχρονες μπάντες ακόμα βρίσκονται υπό την επήρεια του μουσικού δρόμου που χάραξαν οι Ramones όλα αυτά τα χρόνια. Mια ταινία που θα μπορέσει να αποτυπώσει με τον καλύτερο τρόπο την διαδρομή αυτού του εκπληκτικού και πρωτοπόρου συγκροτήματος και για τις επόμενες γενιές θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον.

Ένα από τα πιθανά πρωταγωνιστικά ονόματα είναι ο Johhny Depp που θα μπορούσε να υποδυθεί άνετα τον Johnny Ramone, καθώς ήταν φίλοι την περίοδο του θανάτου του το 2004.


Και λίγη ιστορία...

Οι Ramones ήταν ένα σημαντικό αμερικάνικο μουσικό συγκρότημα που δημιουργήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1974. Τα μέλη της μπάντας ήταν οι: Joey, Johnny, Dee Dee και Tommy. Αν και δεν είχαν καμμία συγγένεια μεταξύ τους υιοθέτησαν ως όνομα του group το ψευδώνυμο Ramones και το έκαναν επώνυμό τους εμπνευσμένοι από τα πρώτα χρόνια των Beatles. 

Το συγκρότημα ήταν ενεργό 22 χρόνια και ξεπέρασε τις 2.260 συναυλίες σε πολλά μέρη του κόσμου. Η τελευταία τους εμφάνιση έγινε το 1996 στην Καλιφόρνια. Το 2011 πήραν βραβείο Grammy στην κατηγορία Lifetime Achievment για την συνολική τους προσφορά στον χώρο της μουσικής. 

Πηγή: ultimate-guitar.com, Rolling Stones, wikipedia.org


Tags
Καλλιτέχνες:RamonesGrammyΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε