ελληνική μουσική
    643 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Ένα νέο άγαλμα για την Amy Winehouse.

    Αποκαλύφθηκε η πρώτη εικόνα του προσχέδιου του αγάλματος που είναι αφερωμένο στη μνήμη της Amy Winehouse. Μέχρι το τέλος του χρόνου που αναμένεται να ολοκληρωθεί, πρόκειται να τοποθετηθεί στο Camden Roundhouse του Λονδίνου.

    Ένα νέο άγαλμα για την Amy Winehouse.

    Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
    939 άρθρα στο MusicHeaven
    Σάββατο 23 Μαρ 2013

    Τα αρχικά σχέδια του αγάλματος της Amy Winehouse έχουν αποκαλυφθεί. Το άγαλμα απεικονίζει την τραγουδίστρια να στέκεται, ντυμένη με ένα φόρεμα σε retro στυλ και φυσικά το διάσημο χτένισμα που ήταν το σήμα κατατεθέν της. Μέχρι το τέλος της χρονιάς αναμένεται να ολοκληρωθεί και θα τοποθετηθεί στη συνέχεια στην κεντρική είσοδο του Roundhouse στο Βόρειο Λονδίνο.

    Το άγαλμα αυτό χρηματοδοτείται από τον πατέρα της Einehouse Mitch, είναι σε φυσικό μέγεθος, η τελική μορφή θα είναι από μπρούτζο και είναι φιλοτεχνημένο από τον γλύπτη Scott Eaton. Ο Eaton σχολίασε στην ιστοσελίδα του, ότι το συγκεκριμένο έργο είναι ακόμα σε εξέλιξη και είναι κάπως πρόωρη η δημοσίευση των φωτογραφιών αυτών μια που ακόμα υπάρχουν πολλά πράγματα που θα πρέπει να γίνουν πριν ολοκληρωθεί.

    Η Winehouse έδωσε την τελευταία της συναυλία στο Roundhouse τρεις μέρες πριν από το θάνατό της. Βρίσκεται στο Camden Square και απέχει μόνο ένα μίλι από το σπίτι της τραγουδίστριας στο οποίο και πέθανε το 2011 μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών και αλκοόλ. Το σπίτι της είναι πλέον ένα σημείο αναφοράς για τους χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές της που το επισκέπτονται καθημερινά, και ο Mitch ελπίζει ότι το άγαλμα εκεί θα ανακουφίζει κάπως όλη αυτή τη συναισθηματική φόρτιση που υπάρχει στον χώρο.

    Όπως χαρακτηριστικά είπε, η Amy εκτός από πολύ σημαντική καλλιτέχνης ήταν και ένας πολύ δοτικός άνθρωπος που πρόσφερε σημαντικό φιλανθρωπικό έργο κυρίως σε σχέση με τα παιδιά. Ένα άγαλμα λοιπόν είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής που μπορεί να της αποδοθεί.

    Ένα νέο άγαλμα για την Amy Winehouse.

    Πηγή: telegraph.co.uk


    Tags
    Καλλιτέχνες:Amy Winehouse



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε