ελληνική μουσική
192 online   ·  209.531 μέλη

αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Η Lady Gaga και ο Tony Bennett ετοιμάζουν νέο Jazz Album

Η Lady Gaga δεν μπορεί να περιμένει την έναρξη αυτής της ολοκαίνουργιας συνεργασίας με τον Tony Bennett, τον θρύλο της Jazz. Το άλμπουμ τους αναμένεται να μπει στο studio για ηχογράφηση τον Ιούνιο.

Η Lady Gaga και ο Tony Bennett ετοιμάζουν νέο Jazz Album

Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr 939 άρθρα στο MusicHeaven
Επίσημο account του MusicHeaven...
Κυριακή 24 Μαρ 2013

Ο πρόσφατος τραυματισμός της Lagy Gaga που οδήγησε στην αναβολή της παγκόσμιας περιοδείας της τον προηγούμενο μήνα, δεν την εμπόδισε από το να προχωρήσει στην προγραμματισμένη ηχογράφηση ενός ολοκαίνουργιου Jazz album με τον Tony Bennett. Η πρώτη επαφή για να προχωρήσει αυτή η συνεργασία έγινε από τον πατέρα της Gaga, Joseph Germanotta ο οποίος τον πλησίασε εκ μέρους της ενώ εκείνη βρισκόταν στην Αυστραλία.

Όπως είπε σε συνέντευξή του ο Tony Bennett στο Rolling Stones, έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία και τον Ιούνιο που θα είναι έτοιμοι θα μπουν στο studio για να το ηχογραφήσουν. "Η Lady Gaga είναι ένα φαινόμενο" είπε o Bennett κατά την διάρκεια ενός δείπνου για τα  Inspiration Awards, στα οποία του διακρίθηκε για την συνολική προσφορά του με το Lifetime Achievement honor. "Τα πάω πολύ καλά μαζί της", συμπλήρωσε. Εμνευσμένοι από την προηγούμενη συνεργασία τους στο κομμάτι "The Lady Is a Tramp" για το album του Bennett Duets II album, το καλλιτεχνικό ζευγάρι σχεδιάζει να επεκτείνει αυτή τη συνεργασία με το άλμπουμ τους που θα ολοκληρωθεί σε στούντιο της Αστόρια.

Η Lady Gaga και ο Tony Bennett ετοιμάζουν νέο Jazz Album

Πηγές: rollingstone.com, sheknows.com, nme.com


Tags
Μουσικά Είδη:JazzΜουσική Γενικά:συνέντευξηΚαλλιτέχνες:Lady GagaTony Bennett


σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε