ελληνική μουσική
    839 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Νέα συνεργασία: Avril Lavigne & Marilyn Manson!

    Φαίνεται ότι στις μέρες μας δεν υπάρχουν φραγμοί και εμπόδια στην μουσική βιομηχανία. Οι συνεργασίες ανάμεσα σε στυλιστικά διαφορετικούς καλλιτέχνες καλά κρατούν και η μία διαδέχεται την άλλη συχνότερα από ποτέ.

    Νέα συνεργασία: Avril Lavigne & Marilyn Manson!

    Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
    939 άρθρα στο MusicHeaven
    Δευτέρα 15 Απρ 2013

    Η δημοσιοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας ανάμεσα στους... ετερώνυμους καλλιτέχνες δεν αποτέλεσε και τεράστια έκπληξη. Ο Marilyn Manson θα κάνει μια ειδική εμφάνιση ως guest στη νέα δισκογραφική δουλειά της μικροκαμωμένης Καναδής pop-Rock τραγουδίστριας Avril Lavigne.

    Σύμφωνα με την Lavigne, ο shock Rocker Manson θα εμφανιστεί σε ένα πιο “βαρύ τραγούδι” με τίτλο Bad Girl. Η νέα δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει, έχει χαρακτηριστεί ως ανατρεπτική μια που τα τραγούδια της ποικίλουν από pop-Rock έως και πιο δυναμικά. Σε συνέντευξή της η καλλιτέχνης είπε ότι στο νέο άλμπουμ συνυπάρχουν διάφοροι ρυθμοί pop-Rock και μπαλάντες πιάνου με ορχήστρα. Υπάρχει το δυναμικό κομμάτι που ερμηνεύει ο Marilyn Manson με τίτλο Bad Girl, και μετά ακολουθεί άλλο ένα κομμάτι με τίτλο Hello Kitty το οποίο είναι Rock και δεν θυμίζει κανένα από αυτά που έχει κάνει μέχρι σήμερα η Avril και λέγεται Here's To Never Growing Up.

    Προς το παρόν η νέα δισκογραφική δουλειά δεν έχει ακόμα όνομα έχει όμως ήδη ανακοινωθεί η κυκλοφορία της μαζί το κομμάτι Here's To Never Growing Up που θα περιέχεται σε αυτή και το έχει γράψει μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Chad Kroeger των Nickelback.

    Νέα συνεργασία: Avril Lavigne & Marilyn Manson!

    Πηγές: ultimate-guitar.com, avrillavigne.com


    Tags
    Μουσικά Είδη:RockΜουσική Γενικά:συνέντευξηΚαλλιτέχνες:Avril LavigneMarilyn MansonNickelback



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε