ελληνική μουσική
    637 online   ·  210.826 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Beach Boys: 50 χρόνια περιοδείες... 1 άλμπουμ!

    Μια νέα συλλογή ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει από το επιτυχημένο συγκρότημα των Beach Boys, με την τεράστια ιστορία που θα περιλαμβάνει κομμάτια από το reunion που οργάνωσαν πέρσι με αφορμή την επέτειο των 50 τους χρόνων.

    Beach Boys: 50 χρόνια περιοδείες... 1 άλμπουμ!

    Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
    939 άρθρα στο MusicHeaven
    Τετάρτη 17 Απρ 2013

    Οι Beach Boys, πρόκειται να κυκλοφορήσουν μια συλλογή με κομμάτια από την επετειακή επανασύνδεση που πραγματοποιήθηκε πέρσι με αφορμή τον εορτασμό των 50 τους χρόνων.  Ο τίτλος του άλμπουμ είναι Live – The 50th Anniversary Tour.

    Είναι μια συλλεκτική, διπλή συλλογή, με 41 αντιπροσωπευτικά τραγούδια από την περσινή τους μεγάλη παγκόσμια περιοδεία, όπου ερμηνεύουν κλασσικά τους κομμάτια όπως το Surfin' USA, Good Vibrations και Wouldn't It Be Nice, μαζί με το Why Do Fools Fall in Love που είναι και το cover του άλμπουμ μαζί με ορισμένες επιλογές ακόμα από την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά με το όνομα That's Why God Made the Radio, που ήταν και το κομμάτι που έφερε ξανά μαζί το συγκρότημα.

    Το Live – The 50th Anniversary Tour θα είναι διαθέσιμο στην αγορά στις 21 Μαϊου του 2013. Oι Beach Boys, τον Φεβρουάριο του 2013 βραβεύτηκαν με το 2ο βραβείο Grammy για το άλμπουμ τους The Smile Sessions στην κατηγορία Best Historical Album. 

    Αν και η επανένωσή του έγινε με μια πολύ σημαντική αφορμή που ήταν ο επετειακός εορτασμός των 50 χρόνων του συγκροτήματος, τα πράγματα στην πορεία δεν εξελίχθηκαν και πολύ καλά καθώς ο Mike Love έκλεισε και άλλες ζωντανές εμφανίσεις χωρίς όμως τους Brian Wilson, Al Jardine και David Marks. 



    O Love, αρνήθηκε τις αβάσιμες φήμες κατά τον ίδιο, που υποστήριζαν ότι απέλυσε τον Wilson από το συγκρότημα, εξάλλου όπως δήλωσε στον τύπο, δεν θα μπορούσε να κάνει και πρακτικά κάτι τέτοιο μια που δεν είναι ο εργοδότης του και συνεπώς δεν έχει τέτοια δικαιοδοσία. Αλλά ακόμα και υποθετικά μπορούσε, πάντα σύμφωνα με τις δηλώσεις του, δεν θα το έκανε ποτέ μια που αγαπάει τον Brian Wilson. Είναι εξ αίματος ξάδερφός του και στη μουσική τον νοιώθει αδερφό.

    Πηγή: rollingstone.com


    Tags
    Καλλιτέχνες:Grammy



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε